Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier în stațiunea Mamaia!

Noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier în stațiunea Mamaia!(138)

Pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente la intare în stațiunea Mamaia, în special în perioada sezonului estival, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia resistematizării intersecției bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu.

Astfel, începând cu data de 4 mai 2022, echipele Confort Urban vor începe lucrările de modificare a intersecției și de amenajare a noului sens giratoriu.

Această resistematizare va conține două variante de fluxuri auto, care se vor institui în funcție de perioadă : sezon estival (cu flux prioritar pe direcția b-dul Aurel Vlaicu – Navodari) și extrasezon.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției.

Precizăm că aceasta reprezintă doar o primă etapă dintr-un proiect complex care cuprinde și resistematizarea intersecției bulevardelor Al. Lăpușneanu și Aurel Vlaicu (actualul sens giratoriu de la „Păpădie”), măsură ce va fi pusă în practică după terminarea sezonului estival.

Toate aceste măsuri, corelate cu lucrările din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia“, urmăresc fluidizarea traficului rutier pe cele trei bulevarde importante ale Constanței: Alexandru Lăpușneanu, Aurel Vlaicu și Mamaia. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!