Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje

Locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje(503)

O nouă parcare a fost dată în folosință pe strada Soveja, în zona blocului DR 26. Porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare. Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură. Ulterior, spațiile destinate parcării autovehiculelor au fost marcate și trasate corespunzător.

Lucrările de reabilitare s-au extins și pe aleea de lângă punctul termic. S-a asfaltat carosabilul, au fost montate borduri și s-a pregătit terenul pentru reamenajarea zonelor cu spațiu verde.

Spațiile dintre blocuri sunt reconfigurate constant pentru a crea noi locuri de parcare. În cartierul Tomis III, continuă lucrările la amplasamentul situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în dreptul blocului L7. Infrastructura terenului a fost stabilizată, în vederea aplicării asfaltului.

De asemenea, o nouă parcare se va construi pe strada Badea Cârțan, în zona blocului K7. De mâine, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru refacerea suprafețelor.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii