Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
LINIȘTEA DIN PNL CONSTANȚA - EFECTUL CONSUMULUI DE CEAI DE TEI?

LINIȘTEA DIN PNL CONSTANȚA - EFECTUL CONSUMULUI DE CEAI DE TEI?(278)

Mugur Isărescu a sfătuit poporul ca, în situația în care simte că îl lasă nervii, că pur și simplu își pierde calmul său proverbial, să dea repede pe gât o cană cu ceai de tei! Cum o țară întreagă este nemulțumită că a ajuns în sapă de lemn, e de așteptat ca și consumul de tei să crească vertiginos! Cum sfatul vine dinspre Guvernatorul Băncii Naționale, nu poți să nu îl iei în seamă...Cu atât mai mult cu cât Banca Națională are în structurile sale un departament care se ocupă special de cultivarea plantelor medicinale...

Cu cetățenii patriei, chiar la nervi, te mai înțelegi până la urmă. Ce te faci însă cu LEUL, moneda noastră națională? Cu ceai de tei crezi că îl trezești la realitate? Când îl ajung din urmă crizele, se dă în spectacol, se tăvălește pe jos, joacă la intimidare. Este când prinț, când cerșetor! Lipsa de credibilitate a LEULUI, de pe care curg zdrențele, a amplificat starea de nervozitate a populației. Spuneam, deunăzi, că, dată fiind criza actuală, se impun de la sine măsuri rapide și eficiente.

Aflu că adevăratul posesor de lumină, in cazul calităților pe care le are teiul în relația sa cu poporul,este Bogdan Rareș. Stiți de ce a fost cooptat Rareș în PNL? Era nevoie de un bășcălios proaspăt pus la punct cu toate operele lui Bulă. Gură bogată pe partituri diverse "pro" și "contra". Miștoul lui Bogdan Rareș nu are darul de a te amuza. Nu produce râs, ci plâns! Nu îmbină, ci dezbină...

Miștoul lui Rareș e feroce. Dacă l-ai supărat, te urmărește toată viața! Când lucra la televiziune, era tot timpul nervos și țâfnos! Pe atunci, nu se cunoșteau efectele benefice ale ceaiului de tei...Mai era câte unul care trântea vorbe de duh și spunea că ceaiul de tei îți anulează...eroticul! Domnul Rareș, grijuliu cu populația, ne tot bagă pe gât ceai de tei! Nici nu îți trebuie lămâie! Este totuși o operațiune oarecum incomodă. Să tot inviți la un ceai de tei, ca să calmezi, directorii BNR! Ceaiul minții!

Până să intre în politică, Rareș Bogdan era la cuțite cu unii din PNL. Deși laudă teiul, ca fiind un ceai pacifist, domnia sa nu se poate calma când se implică în reglarea unor conturi în interiorul PNL...Dacă ar lua la timp o cană mare cu ceai de tei, nu altceva, fie și sub formă de gargară, poate că altfel ar vedea realitatea din teren. Păi, mesajul ăsta ar trebui să vină chiar de la liberalul Rareș. Nu cu ceai de tei, ci cu fapte! Cât a oscilat in disputa cu Cîțu de a ținut Romania în picioare, nu a vrut să pună gura pe o picătură de ceai! Ceaiul minții.

În presă e una, în politică e alta! Domnul Bogdan Rareș se pricepe la leacuri. Din păcate, la leacuri băbești depășite de termen,expirate sau reciclate. Sunt însă și locuri unde experiențele lui Bogdan Rareș s-au încheiat pozitiv. De pildă, în PNL Constanța, este o liniște de nedescris de când Rareș a făcut cinste tuturor membrilor cu câte un pahar de plastic plin cu ceai de tei!

Ce a devenit și teiul ăsta! Un drog național!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!