Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Sensul giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia prinde contur

Sensul giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia prinde contur(175)

Din această noapte încep lucrările de trasare a marcajelor rutiere.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și reamenajare a suprafețelor la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, din această noapte începe trasarea marcajelor rutiere, motiv pentru care circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 21:00-05:00. Un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală se va afla în zonă pentru a dirija traficul rutier. Se vor monta elementele de girație și indicatoarele de circulație.

Prin urmare, facem apel către participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor.
Vă reamintim că această construcția este temporară, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.

Prin implementarea acestui proiect se va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: varianta de funcționare curentă pentru trafic redus și varianta de funcționare cu flux prioritar pentru trafic intens.


Proiectul este unul complex și va include resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Noua amenajare rutieră presupune și extinderea zonelor cu spațiu verde, pe o suprafață de 2500 mp. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ÎN PSD CONSTANȚA, SE TRAGE! DOAR ÎN PIEPT...
scris de Lucian Cristea
“Un priveghi la vremea lui”... “Dau un cal grizonat pe un parastas anunțat!”... Sunt doar câteva titluri dintr-un program funerar(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!