Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Sancțiuni contravenționale pentru deșeuri depozitate ilegal

Sancțiuni contravenționale pentru deșeuri depozitate ilegal(108)

Săptămâna trecută, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat mai multe activități de control care au avut ca scop respectarea normelor legale de conviețuire socială și protecția mediului în cadrul comunității.

Polițiștii locali au monitorizat modul de precolectare și predare a deșeurilor în recipiente speciale către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de colectare a gunoiului menajer sau dacă proprietățile sunt îngrijite corespunzător.

S-au aplicat 201 sancțiuni contravenționale pentru murdărirea carosabilului sau a drumului public cu diverse materiale/substanțe, scoaterea deșeurilor menajere în ziua de colectare în alte tipuri de recipiente decât europubele(saci,cutii,bidoane), abandonarea/depozitare necorespunzătoare a gunoiului pe domeniul public, neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces.

Pe lângă sancțiunile aplicate, polițiștii locali au stabilit și măsuri complementare pentru rezolvarea neconformităților constatate.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 149.150 lei.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze fapte antisociale care țin de buna gospodărie și protecția mediului la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ÎN PSD CONSTANȚA, SE TRAGE! DOAR ÎN PIEPT...
scris de Lucian Cristea
“Un priveghi la vremea lui”... “Dau un cal grizonat pe un parastas anunțat!”... Sunt doar câteva titluri dintr-un program funerar(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!