Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PSD Municipiul Constanța - GHICI, CINE A ÎNGHIȚIT CHEIA ?

PSD Municipiul Constanța - GHICI, CINE A ÎNGHIȚIT CHEIA ?(322)

Organizația Municipală a PSD Constanța s-a aflat, sâmbătă, la o dată istorică și un pas uriaș pentru lumea de partid supusă unor noi metamorfoze.

Ghici cine a înghițit cheia? Aceasta-i întrebarea.

Căutarea cheii de la sediul organizației a împărțit partidul în două. În funcție veșnic provizorie, Ion Dumitrache a revoluționat științele de partid prin introducerea unui studiu personal privind cheia succesului, prognoze și ezitări.

Dar să detaliem. Zilele trecute, la sediul partidului, ar fi trebuit să se desfășoare ședința săptămânală. Nu a fost cu putință, pentru că dincolo de voința poporului, a contat doar voința celui care, la ora respectivă, deține cheia de la sediul organizației municipale.

Cheia de la sală, exact cheia succesului! Ai cheie, ai parte...Cheia sol. Localitatea Cheia. Iată în câte componente se găsește cheia! Doar la sala de ședințe a PSD Constanța nu s-a găsit cheia!

Acum, în legătură cu dispariția stabilită, se fac tot felul de comentarii...

 -  Ba că cineva a înghițit cheia intenționat ca să asigure necesarul de puritate și de curățenie în partid.
 -  Ba un vid de putere.
 - Ba că a fost scoasă din circuit pentru a-i da posibilitatea lui Dumitrache să constate unde a încurcat singur borcanele.
  - Ba că cineva, vreun civil neinstruit, a vrut să-l atenționeze pe Dumitrache că nu oricine poate fi un șef de partid de succes…

Nu oricine poartă în geanta sa bastonul de general! E posibil ca domnia sa să fi suferit un șoc în tinerețe, când copiii erau trimiși la joacă cu cheia casei legată de gât, în timp ce părinții mergeau la muncă. Mă refer la oropsita generație a “cheiștilor”. Alții interpretează incidentul de la sediul PSD ca pe un avertisment de genul: “Băi, cheia e la noi, facem pe voi!”

Sunt persoane care susțin că respectiva cheie ar fi fost înghițită de cloșca cu puii de aur aflată în trecere. Recunosc că mă doare exact în cot de cheia pesediștilor, dar tot nu mă pot abține să nu pun o întrebare.. Dar dublura? Dublura de la cheie la cine era?

De când a preluat formal conducerea organizației municipale a PSD, domnul Ion Dumitrache s-a dedicat experiențelor și testelor politice.

PSD local municipal are un sediu prețios, dar fără cheie! Cu ușa închisă. Cu program de sezon, de varăăă! Se impune organizarea unor cursuri de reciclare pe sistemul “Sesam, deschide-te!”

Oricum, s-au anunțat primele măsuri organizatorice valabile în ce privește adaptarea programului de lapte praf la cerințele de partid. Puțin cazon, cât să nu uite lumea că, în cazul domnului Dumitrache, funcția continuă să doboare gradul...

Acum, dacă tot tinde să devină în teritoriu un partid sezonier, cu activități o dată pe lună, organizația interimarului  Dumitrache  s-ar putea întoarce la vechile sale preocupări agrare! De pildă, cultivarea drobului de sare.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!