Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Cea de-a lX-a ediție a Festivalului Național de Teatru *Tanța și Costel*, Medgidia, 2022, a ajuns la bun sfârșit

Cea de-a lX-a ediție a Festivalului Național de Teatru *Tanța și Costel*, Medgidia, 2022, a ajuns la bun sfârșit(167)


În perioada 24 - 26 iunie 2022, sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia a fost gazda festivalului „Tanța și Costel”, un adevărat pol cultural pentru tărâmul dobrogean.

Pe o perioadă de trei zile consecutive, un număr de 10 trupe de teatru din localitățile Mediaș, Roman, Buzău, Alba-Iulia, Brașov, București, Iași, Medgidia și Constanța, au purtat publicul prezent pe cărări de teatrale prin comedii spumoase, teatru de păpuși și spectacole pentru adulți și copii.

Printre aceste trupe s-au numărat trupa de teatru „Dan Alecsandrescu" din Roman, trupa de teatru „Noi și atât" din localitatea Mediaș, trupa „ArtArm" din localitatea Iași, trupa „Redoute" a Centrului Cultural Reduta din localitatea Brașov, trupa de teatru „Ridendo" din localitatea Buzău, trupa „Zbumzzi" din localitatea Constanța, trupa de teatru „Skepsis" din localitatea Alba - Iulia, trupa de teatru „Thetis" a Cercului Militar Medgidia, trupa de teatru „Joker" a Casei de Cultura „I. N. Roman" Medgidia și Teatrul „Roșu" din localitatea București.

Evenimentul a fost finanțat de Primăria Municipiului Medgidia și organizat de Asociația Culturală pentru tineret și copii „Art Theatre” în parteneriat cu Biroul Tradiții, Cultură și Heraldică/ Statul Major al Apărării, Statul Major al Forțelor Terestre, Garnizoana Medgidia, Cercul Militar Medgidia, Casa de Cultură „Ioan N. Roman” și Universitatea „Ovidius” Constanța - Facultatea de Arte.

Manifestarea culturală a încântat iubitorii de teatru și a transformat municipiul, timp de 3 zile, într-o adevărată capitală a teatrului românesc.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!