Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
AUR(ul), CATTANI și PSD(iștii)

AUR(ul), CATTANI și PSD(iștii)(1127)

Am auzit că, în urmă cu câțiva ani, pe o plajă din Costinești, un bărbat și o femeie se încleștaseră într-un soi de caft casnic, înfingându-și reciproc mâinile, unul în beregata celuilalt. După o repriză de îmbrânceli și trageri de un biet cearceaf, bărbatul și-a recuperat cu japca sectorul de plajă pe care îl administra! Agresorul? O biată femeie care se rătăcise printre proprietățile lui Horică! Care Horică? Ei, nu se poate să nu-l recunoașteți pe Horia Constantinescu, alias așa-zisul comisar Cattani!

Un comportament european adecvat pentru un individ care a lucrat sau colaborat cu aproape toate instituțiile statului! Suficient ca să se mai laude și cu relațiile sale sus-puse din PSD Constanța! Relații plătite cu sudoarea frunții și mintea sa diabolică în materie de jocuri politice. Pentru că Horia Constantinescu nu este chiar un simplu prea-mare președinte la Protecția Consumatorului! În definitiv, și politicianul este un consumator special!

Au trecut ani mulți și Horia Constantinescu a fost prezent tot timpul pe ecranul panoramic al județului Constanța. Desigur, în toate rolurile pozitive existente în stoc...De obicei, în postura lui Cattani, fără RCA la cal. Aflat deci în imposiblitatea de a circula pe drumurile județene, singurul loc unde doar cei mici mai cred că așa-zisul Cattani este un tip de caracter! Ani de zile, ne-a terorizat cu controalele lui lovite de paranoia. Cu flagrantele care îl dădeau de gol, pentru că, fiind din pește prăjit, miroseau de îți mutau nasul din loc! Cu interogatoriile maraton gen “Recunoști că ești mistreț?”, la care, răspunsul Iepurelui “Dragă Cattani, recunoști că ești pesedist?”, a fost plin de curaj!

Când ateriza pe Litoral, în control, fugeau curcanii congelați din calea lui, la unison cu turiștii, care credeau că s-a iscat vreo furtună pe mare! A ridicat Vermorelul, cu care a mânjit mai multe blocuri în campania electorală, la calitatea de instrument de propagandă. Prin excesul de zel emanat de autoritățile statului, care au apelat la diverse servicii, s-a creat un soi de legendă în jurul acestui personaj! Cred că, acum, când unii spun că el este salvatorul României, Horică s-ar vinde bine la benzi desenate!

Tot ceea ce v-am relatat continuă! Cu sau fără concurs, Horică pare imposibil de oprit! Ba, dimpotrivă, a reușit să enerveze și pe alții, mai ales după ultima fază, ca director la Primăria Constanța! Aici nu a fost vina lui. Era oricum de multă vreme preferatul primarului Chițac! Amândoi n-au făcut nici o brânză în fruntea Primăriei, cu regulamente eșuate, aberante!

Abuzurile repetate și grosolane din ultima vreme de care este acuzat președintele ANPC, excesele sale de zel, trebuie să înceteze! Demiterea lui Cattani! Asta cer oamenii de afaceri și mai mulți parlamentari. Deputatul constănțean al AUR, Dumitru-Viorel Focșa îi solicită ministrului Economiei Florin Spătaru să-l demită pe Horia Constantinescu pentru „unul dintre cele mai grosolane abuzuri săvârșite”: „Acest individ, al cărui loc este cel mult în gașca de golani de la colțul străzii și nicidecum într-o funcție de conducere a statului român, a impus recent, un set de criterii de evaluare a personalului din subordine, măsură care-i va transforma pe aceștia în adevărați hăitași ai agenților economici.”

Lista cu nemulțumiri este mult mai mare. Să fie demis!

Dar avem o problemă! De câte ori s-a aflat într-o situație critică, a fost avansat sau mutat la loc! Vezi traseul parcurs până în vârful ierarhiei ANPC. După ce l-a blocat pe Făgădău la alegerile locale, făcând pe placul PSD Constanța, nu cred că pesediștii îl vor lăsa din brațe! Pentru tot AUR(ul) din lume! Doar apare permanent pe lista candidaților la șefia Primăriei Constanța! Money! Money! Money!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii