Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
De la Luminița Vlădescu zicere: PACE și CADENȚĂ, ALEGERI fără CONCURENȚĂ!

De la Luminița Vlădescu zicere: PACE și CADENȚĂ, ALEGERI fără CONCURENȚĂ!(1808)

De dimineață până în zori, preacuvioasa Vlădescu Luminița culege flori, preferate mușcate. Fie primit...Ce flori i s-ar potrivi unei femei tenace și bărbată, care pe șeful ei suprem, pe jos, nu vrea să-l vadă! Eu pildă mai mare ca asta nu am văzut până acum, deși sunt încă sub impresia filmului “Un bărbat și o femeie”, versiunea coreeană.

Luminița Vlădescu și florile ofilite ale politichiei. Deși nu are nici o rudă florăreasă și nu se pricepe la circuitul clorofilei în natură, Luminiței îi plac mușcatele! La început, până s-a obișnuit cu ele, era ușor de recunoscut după mușcăturile de pe față și de pe năsuc. Ea credea că mușcatele sunt ierbivore!

Mușcata se prezintă ca o plantă nerecunoscătoare, făcând parte din regnul vegetal cu fițe. Să-i pui zgardă? Nu se poate, asta nu mai este libertate! Tu îi pui apă la rădăcină și ea te mușcă!

Când era șefa PSD Medgidia, zicea că a mușcat-o primarul Vrabie! Mușcăturile lui erau de altă natură, bazate pe o critică sănătoasă. Ba, dimpotrivă, mușcatele Luminiței îl compostau frecvent pe Vrabie, fără nici un motiv, doar de dragul de a-l deturna de la fondul problemei! Cum procedează acum cu deputatul Horia Țuțuianu, asupra căruia a asmuțit gașca sa de mușcate veninoase!

Pentru Luminița Vlădescu, cearta mușcatelor a reprezentat un episod benefic. I-a venit la mână, cum zice dânsa, să demonstreze că e singura făptură loială președintelui Stroe, mâna ce nu a mușcat, și nici nu să o facă, mâna care-i este mamă și tată.

Totuși, mai bine un buchet de mușcate prins de fundul tău, decât să ajungi în gura Luminiței! Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat astăzi, dacă partidul Luminiței câștiga alegerile? Medgidia devenea orașul mușcatelor și al mușcaților!

Dar să vedem de ce Luminița, draga de ea, l-a supus judecății mușcatelor sale pe Țuțuianu. Chestiunea este simplă. Horia Țuțuianu și-a anunțat bărbătește, dar cu decență, candidatura la președinția PSD! Fără să pupe mâna lui Stroe? Că ăsta era ritualul până acum! Știu eu pe unul care, într-o situație similară, îl pupăcea pe Radu Mazăre! I-a pupat mâna la Congres! I-a pupat mâna, până când i-a dispărut ghiulul fostului primar! Atunci, câțiva pitici au pus bazele salutului parșiv “PUPICI”. Și a relațiilor parșive dintre mușcate!

Cea mai mușcată dintre mușcate se dovedește a fi Luminița Vlădescu! Când te mușcă electoratul de obraz și nu te mai alege, asta cum se cheamă? Un oraș întreg a stat la picioarele tale, stimată doamnă, fermecat de promisiunile “Luminița-PSD” și acum își mușcă toți mâinile de necaz! Dar, cu atât mai bine, pentru Medgidia!

Cu ce s-au ales de pe urma fostului viceprimar PSD- Vlădescu? Cu o nouă Inchziție? Adică dumneata pleci consilieră la București și uiți de Medgidia?

Și acum încerci să-l discreditezi pe deputatul Țuțuianu pe motiv că a mușcat mâna care l-a făcut om! Cer scuze, stimată doamnă, dar Țuțuianu nu e făcut cu mâna! Cu atât mai puțin cu mâna lui Felix Stroe, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi MUȘCATUL!

Dacă lucrurile stau așa, atunci nu mai era cazul să ieși la rampă și să te dai în stambă! Și nu se justifică nici predica închinată părintelui care o ia peste ochi de la cei pe care i-a făcut oameni și ei nu sunt recunoscători. Adică să stea în banca lor, sa nu mai candideze nimeni!

În final, vă prezentăm noua lozincă a PSD Constanța: PACE și CADENȚĂ, ALEGERI fără CONCURENȚĂ!

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NEAMURILE PROASTE
scris de Lucian Cristea
Un pamflet pe zi La noi, neamurile politicianului reprezintă un element de stabilitate și consistență în materie de prostie și(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!