Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Președintele C.J. Constanța – Mihai Lupu: *Aveți tot concursul meu și susținem în integralitate proiectul și conducerea RAJA.*

Președintele C.J. Constanța – Mihai Lupu: *Aveți tot concursul meu și susținem în integralitate proiectul și conducerea RAJA.*(260)

"Consiliul Judeţean Constanţa şi-a asumat foarte clar rolul de instituţie suport a SC RAJA SA, în vederea implementării în integralitate a acestui proiect de infrastructură mare. Domnul director, Aurel Presură, are toată susţinerea mea pentru a-şi îndeplini cu succes sarcinile şi toate proiectele pe care această companie le are în derulare.

Iar astăzi, alături de directorul general al SC RAJA SA, Aurel Presură şi antreprenorul general, Crin Răileanu, am participat la semnarea unui nou contract, în valoare de aproximativ 42 de milioane de lei cu TVA, prevăzut în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța”. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CRIZA DE GAZE
scris de Lucian Cristea
Un pamflet pe zi Fac unii glume pe seama crizei de gaze. Ne spun că avem rezerve substanțiale în conul celor care emană gaze pri(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!