Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Alessandro Safina îi va încânta pe spectatorii Festivalului BLACK SeaMPHONY în cadrul unui concert grandios care va avea loc sâmbătă, 20 august

Alessandro Safina îi va încânta pe spectatorii Festivalului BLACK SeaMPHONY în cadrul unui concert grandios care va avea loc sâmbătă, 20 august(410)

În acompaniamentul Orchestrei Simfonice București, îndrăgitul artist de talie internațională va susține spectacolul „Notte Sotto Le Stelle”, sub bagheta dirijorului Francesco Rosa. Atât publicul local, cât și turiștii aflați pe litoral, vor putea asculta muzică italiană, pop/crossover și operă.

Cu o carieră extraordinară în domeniul operei, Alessandro Safina a concertat pe cele mai importante scene ale lumii. În 1990 a debutat în rolul principal din "La Bohème" de Giacomo Puccini, alături de Katia Ricciarelli, iar cu aceeași actriță a desfășurat o intensă activitate concertistică în cele mai prestigioase săli din lume, precum Barbicane Hall din Londra și L'Olympia din Paris.

Debutul său în prestigioase teatre italiene și europene a continuat: "Il Barbiere di Siviglia" de Paisiello la Teatrul Bibiena din Mantua, "I Capuleti e Montecchi" la Basel, "L'Elisir D'Amore" la Strasbourg, "Il Barbiere Di Siviglia" de Gioacchino Rossini la Marsilia și "Rusalka" la Festivalul Internațional Wexford din Irlanda.

A cântat la New York, la Radio City Hall, la Londra, în prezenţa Reginei Elisabeta, într-un concert alături de artişti precum Elton John, Cher, Jennifer Lopez şi la Monte Carlo, ca invitat al Prinţului Rainier. A fost la Seul pentru concertul de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 2002, dirijat de maestrul Chung. În ultima perioadă, a concertat în multe ţări, printre care Brazilia, Coreea, Israel, Olanda, România, Turcia, SUA, Mexic, Grecia etc. În plus, a participat la turneul din Asia al lui Sarah Brightman în calitate de invitat special.

Festivalul BLACK SeaMPHONY este organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în parteneriat cu Asociația Philson Young.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Sunt un candidat asumat”
scris de Mircea Lungu
Dețin, de ceva timp, o olografă proslanie de recomandare a distinsului candidat, un candidat asumat, cum se recomandă pe ici-colo, victi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii