Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CHIȚAC DECLANȘEAZĂ RĂZBOIUL  ARTIFICIILOR

CHIȚAC DECLANȘEAZĂ RĂZBOIUL ARTIFICIILOR(590)

Constat că de la o vreme încoace, primarului Vergil Chițac, doar jocurile de artificii îi mai plac!

Jocurile de artificii nu reprezintă o premieră în viața sa. El însuși, domnul amiral, e născut, politic vorbind, e născut din spuma artificiilor festiviste.

Inițial, s-a spus că domnul Chițac ar fi apărut din spuma mării și că ar fi navigat cu fetița cu chibrituri. Felicia, pe numele ei natural de fetiță, fost depistată pe un butoi plin cu benzină pe capacul căruia se găseau tot felul de surse de foc...Din fericire, nu a știut cum să folosească scăpăriciul! A luat foc, cu toate că întreaga plajă era ticsită de steaguri roșii, semn de furtună.! Că doar asta e la modă, și la primărie...

Prezența din abundență a steagurilor roșii la un pas de dosarul de cadre al domnului primar a generat o stare de confuzie. Mai ales la alegerile locale, când am asistat la un festival risipitor cu focuri de artificii. Primarul artificiilor, așa i se spunea după ce a câștigat alegerile! Sâsâitul și discursurile sale au căpătat imediat aceleași nuanțe. Adică, multe culori confuze, lipsă mesaj, apă de ploaie, că tot ne plângeam noi de secetă!

De “Ziua Marinei”, primarul Chițac a transformat bălăriile în artificii, spectaculoase și costisitoare, punându-și viața în pericol! Și asta, spunea, domnia sa, doar ca să recâștige un nou mandat de primar la Primăria Constanța! Și când te gândești că la început nici nu voia să audă de un așa chilipir!

Până la primul chilipir, o pungă cu știr. Sub conducerea amiralului Chițac, orașul nostru, nicidecum al lui,  la Constanța mă refer, a devenit campioană la artificii! Nu contează ora, locul sau motivul...Autoritățile o dau la nesfârșit cu artificiile! Chiar și la înmormântări! A devenit și specialitatea interlopilor! În loc de lumânări, i se pun artificii în diverse culori!

Se poartă artificiile de zi. În special, la Primăria Constanța...Decât 10 vorbe goale sau 100 de promisiuni, mai bine câteva salve de tun! Și cine să le tragă dacă nu primarul nostru cel mai bun?! Suntem acoperiți peste tot cu artificii! Până și partidele din coaliție se bombardează reciproc cu artificii…

Pe plan extern, se folosesc artificiile chinezești. Cu câțiva ani în urmă, un lider de-al nostru era la un pas să umple România cu artificii chinezești! Cum ne-ar fi stat nouă acum în fața americanilor, când ei sunt în conflict cu China, țara care ne-ar fi livrat artificii și lumânări cu ardere scurtă?

Ca să vedeți cât de repede poți intra într-un conflict mondial!

 

(Sursa foto: Dobrogea TV)

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii