Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Încă o poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate din Constanța!

Încă o poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate din Constanța!(148)

De câteva zile , Max, un cățel cu o poveste tristă de viață, face parte dintr-o familie.

 

Max a fost găsit de Andreea, legat cu o sfoară de un gard. Foștii stăpâni s-au gândit, probabil, că aceasta era cea mai bună modalitate de a scăpa de animalul care le-a fost prieten devotat.

 

Impresionată de starea deplorabilă a cățelului, tânăra a sesizat imediat autoritățile. Reprezentanții Serviciului de Ecarisaj au venit, au dezlegat cățelul, care era foarte speriat, și l-au dus la Adăpostul public de animale abandonate.

 

De atunci, Andreea l-a vizitat, s-au împretenit și a descoperit că e un cățel blând, prietenos și tare jucăuș. A hotărât să-i dea un nume, dar și o șansă la o viață fericită și un cămin. Tânăra mai are acasă un câine și o pisică, dar acest lucru nu a reprezentat nicio piedică. Vor fi o famile mare și fericită!

 

Vă invităm și pe dumneavoatră să vă alăturați campaniei „Adoptă un cățel!”

Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil un cățel și să-i ofere o șansă la dragoste necondiționată.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă.

Aceștia vor fi încredinţaţi numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar.

Chiar dacă beneficiază de protecția și îngrijirea personalului de specialitate din cadrul Adăpostului public de animale abandonate Constanța, cățeii au nevoie de un cămin și de un stăpân responsabil.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

 

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 09:30 – 17:30.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIRAREA *LIDERILOR*
scris de Sorin Ovidiu Balan
 Am observat în ultima vreme că politicienii obedienţi care se află în fruntea ţării noastre au căpătat un nou tic: mirarea. Se m(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - MARIAN MALCIU
  • Invitatul ediției - IONEL NECULA
  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei