Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Proiectul *Fotbalul – o punte spre comunitate* continuă și în localitățile Albeşti, Mangalia, Costineşti, Pecineaga şi Tuzla

Proiectul *Fotbalul – o punte spre comunitate* continuă și în localitățile Albeşti, Mangalia, Costineşti, Pecineaga şi Tuzla(213)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu s-a deplasat astăzi, alături de reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Constanța, în aceste cinci localități, pentru a le oferi copiilor şorturi, tricouri, jambiere, genți medicale și mingi de fotbal.

Implementat de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa și susținut financiar, în baza Legii nr. 350/2005, de către Consiliul Judeţean Constanţa, proiectul se adresează unui număr de 4000 de tineri sportivi din județul Constanța și are ca obiectiv principal, suținerea tinerelor talente prin crearea condiţiilor de performanţă pentru practicarea acestui sport.

Consiliul Judeţean Constanţa 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIRAREA *LIDERILOR*
scris de Sorin Ovidiu Balan
 Am observat în ultima vreme că politicienii obedienţi care se află în fruntea ţării noastre au căpătat un nou tic: mirarea. Se m(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - MARIAN MALCIU
  • Invitatul ediției - IONEL NECULA
  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei