Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Adoptă un cățel!

Adoptă un cățel!(125)

Adăpostul public de animale abandonate Constanța este locul unde iubitorii de animale își pot găsi un cățel pe care să-l adopte gratuit și să-l ia acasă.

 

Vă invităm să ne asumăm împreună responsabilitatea pentru cele peste 200 de suflete care au nevoie de o familie. Ne dorim ca instituționalizarea să fie doar o etapă. Să nu credeți că avem o misiune ușoară, dar cu răbdare, dăruire si profesionalism încercăm să-i ajutăm. Dincolo de îngrijirea de specialitate, cel mai mult au nevoie de atenție, joacă, plimbare, iar pentru asta vă solicităm sprijinul pentru a le oferi o nouă șansă.

 

Noul membru al familiei dumneavoastră va beneficia de un control medical amănunțit și orice alt tratament necesar, înainte de a fi luat acasă.

 

Totodată, veți primi ca bonus recomandări și sfaturi de îngrijire a patrupedului de la medicul veterinar al adăpostului public.

 

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și microcipați.

 

Implantarea microcipului se face de către un medic veterinar autorizat, procedura nu este dureroasă și nu necesită anestezie.

 

Adăpostul public de animale abandonate Constanța efectuează acest gen de serviciu pentru cățeii preluați din teren și care nu sunt microcipați.

 

Adopția se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:

 

a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini;

 

Programul cu publicul al adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) este următorul:

 

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

 

Persoanele care și-au asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi.

 

Acestea au obligația să-l îngrijească și să respecte normele legale.

 

Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și este sancționat conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.

 

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține la numărul de telefon: 0733045213.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIRAREA *LIDERILOR*
scris de Sorin Ovidiu Balan
 Am observat în ultima vreme că politicienii obedienţi care se află în fruntea ţării noastre au căpătat un nou tic: mirarea. Se m(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - MARIAN MALCIU
  • Invitatul ediției - IONEL NECULA
  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei