Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul

PROMO -- HOŢUL STRIGĂ... "HOŢII" : MAFIA RETROCEDĂRILOR IMOBILIARE, ÎN SUD-ESTUL ROMÂNIEI!(2773)

Continuăm cu un nou episod, din cadrul anchetei jurnalistice asupra modului în care MAFIA RETROCEDĂRILOR IMOBILIARE încearcă să pună mâna pe NOI terenuri valoroase, în zona de Sud-Est a României. În curînd, postăm partea a doua a articolului despre cazul Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.

În loc să să se sesizeze în legătură cu FALSURILE ÎN ACTE PUBLICE, MARI ŞI EVIDENTE, CÂT ROATA CARULUI, depuse la autorităţi şi în Justiţie, de către revendicatorii unui teren intravilan, din comuna Mihail Kogălniceanu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi DNA-ul se ocupă de expertizări de terenuri.
Foarte bine! Dar, după patru astfel de expertize topometrice, niciun raport nu concluzionează în favoarea petentului-revendicator!

Şi totuşi, la fel ca în cazul Lumina-cariera Sibioara (cu aceiaşi moştenitori, moştenit, avocat, judecătoare la instanţa de fond etc.), pentru că revendicatorii nu sunt decât nişte jalnice interfeţe, năimite de către OAMENI PUTERNICI, INCLUSIV POLITIC, care coordonează MAFIA RETROCEDĂRILOR IMOBILIARE, ÎN SUD-ESTUL ROMÂNIEI, Justiţia şi autorităţile se feresc să încheie litigiile, definitiv şi irevocabil.

Prefectul judeţului Constanţa, reprezentantul Guvernului în teritoriu, fostul liberal Eugen Bola, care face, la Lumina, presiuni excedentare legii, asupra Comisiei de împroprietărire, are aceeaşi atitudine şi în cazul Kogălniceanu?... 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI