Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie

Ce piesă de teatru pot urmări locuitorii din Cernavodă(1302)

După o perioadă de repaos, Casa de cultură ID Chirescu din Cernavodă şi-a reunit echipa de actori, pentru a pregăti iubitorilor de dramaturgie un spectacol inedit.

Artiştii au revenit în forţă cu o piesă nouă, sub regia lui Bogdan Burduf, intitulată „Băiat sărac şi oropsit” adaptată după nuvela cu acelaşi nume a scriitorului Ioan Slavici.
Actorii vor urca pe scena Casei de Cultură în această seară, de la ora 17.00, unde vor fi aşteptaţi de cât mai mulţi locuitori din cernavodă.

Protagoniştii spectacolului vor fi membrii trupei de Teatru pentru Copii şi Tineret “Derdeluş” a Casei de Cultură Cernavodă: Andrei Băisan, Alexandru Moise, Daniel Iarca, Raluca Bakoş, Alexandru Petre, Andrei Pană şi Laurenţiu Chenaru.

Tinerii actori sunt elevi ai Liceului Tehnologic, pasionaţi de actorie, care au mai cochetat cu teatrul de-a lungul timpului interpretând şi alte piese regizate de actorul Bogdan Burduf. De data aceasta, tinerii interpreţi vor da viaţă unor personaje bine conturate, într-o dramă care va transmite publicului un mesaj interesant, care va capta atenţia publicului.

Piesa „Băiat sărac şi oropsit” va pune în evidenţă o poveste tristă de viaţă, a unui tânăr abandonat de familia numeroasă, după moartea tatălui său, o poveste care va sensibiliza întreaga audienţă.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii