Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Cinci tineri au sechestrat o minoră de 16 ani(695)

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, din Tulcea şi Galaţi sunt cercetaţi pentru lipsirea de libertate a unei minore din Constanţa.

Reprezentanții IPJ au anunțat că în data de 8 aprilie, ora 11.40 poliţiştii Secţiei 2 Constanţa, au fost sesizaţi de către o femeie din Constanţa, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a fost luată de pe o stradă, din cartierul Palazu Mare, de persoane necunoscute, cu un autoturism de culoare închisă, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.

În scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat şi scos din trafic un autoturism care corespundea descrierilor făcute de către mama minorei. În autoturism au fost identificaţi A. Gheorghe, de 29 de ani, C. Nicolae, de 29 de ani, C. Elvis, de 24 de ani, toţi din Tulcea, M. Ion, de 21 de ani, C. Ghiţă, de 18 ani, ambii din Galaţi, precum şi minora de 16 ani.

Din primele verificări poliţiştii au constatat că minora, în timp ce se deplasa către casă, a fost acostată de suspecţi, ulterior, contra voinţei sale, a fost urcată în autoturism, plecând spre o direcţie necunoscută.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii