Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Consilierii PDL propun ca Simona Halep să primească titlul de cetățean de onoare al Constanței(1220)

Consilierii locali PDL lucrează la un proiect de hotărâre al Consiliului Local Municipal Constanţa privind acordarea titlului de cetăţean de onoare Simonei Halep.


"Considerăm că Simona Halep, prin activitatea sa sportivă, este o mândrie pentru Constanţa şi pentru constănţeni. Fiecare meci disputat de Simona în marile competiţii internaţionale, fiecare victorie pe care şi-o adaugă în palmares, reprezintă o onoare, atât pentru oraşul, cât și pentru țara noastră. Sportivi de talia Simonei Halep sunt promotori ai valorilor Constanței. De aceea, considerăm că trebuie să o cinstim pe sportiva noastră ca atare, mai ales că, de-a lungul timpului, mari sportivi precum Simona Amânar, Cătălina Ponor, Francisc Vaştag, Leonard Doroftei, Gheorghe Hagi, Laurenţiu Toma sau Ionuţ Stănescu au primit această distincţie", şi-au explicat iniţiativa consilierii locali PDL.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 11, s-a calificat, astazi, în sferturile de finală la Australian Open, după ce a învins-o în optimi pe Jelena Jankovici (Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0, informează site-ul oficial al competiţiei. Halep va juca în sferturi cu slovaca Dominika Cibulkova (favorita 24), care a eliminat-o pe rusoaica Maria Şarapova, favorita numărul 3, scor 3-6, 6-4, 6-1.


Simona Halep are 22 de ani și este din Constanța. Ea va juca în sferturi la un Grand Slam pentru prima oară în carieră. Pentru calificarea în sferturi, Simona Halep va primi 270.000 de dolari australieni.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Lumina. Românul manipulat
scris de Pompiliu Comşa
În multe situaţii trebuie să te înalţi din ceea ce viaţa de zi cu zi îţi oferă, pentru a putea înţelege ceea ce Dumnezeu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!