Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Constănțenii îl preferă pe BĂSESCU lui MAZĂRE

Constănțenii îl preferă pe BĂSESCU lui MAZĂRE(1981)

Asociația Clubul Isis organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zece Oameni de valoare pentru Constanța”, ce va avea loc pe data de 7 martie 2014. În cadrul proiectul vor fi acordate distincții personalităților care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Manifestarea reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului Constanța.


Ca și la celelalte ediții, evenimentul va urmări succesiunea a 10 categorii ce includ domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.


Așa cum era și normal, dintr-un astfel de proiect nu putea lipsi secțiunea Politic. La această categorie, constănțenii au propus 11 persoane: Alexandru Mazăre, Claudiu Iorga Palaz, Dănuț Culețu, Metin Cerchez, Mihai Petre, Mihai Tararache, Mircea Baniaș, Nicolae Matei, Nicolae Moga, Radu Babus și Traian Băsescu. În acest sens, atragem atenția organizatorilor că, două dintre persoanele propuse au numele incorecte. Este vorba despre Mircea BANIAȘ care, de fapt, corect este Mircea BANIAS și Radu BABUS care, de fapt, corect este Radu BABUȘ.


La o simplă privire, până în acest moment, topul este condus de președinte Traian Băsescu cu 750 de voturi fiind urmat de Alexandru Mazăre – 641 voturi și Nicolae Matei – 228 voturi.


Perioada de votare a început la data de 6 ianuarie și va dura până la 1 martie. Cei care doresc sa voteze în cadrul acestui proiect o pot face pe pagina online a evenimentului www.oamenidevaloare.ro
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii