Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Arunci deșeurile electrice? Poți primi un premiu(751)

Asociaţia Română pentru Reciclare – „RoRec”, împreună cu autorităţile locale, desfăşoară, pe 13-14 aprilie (sâmbătă şi duminică), o acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE), în Municipiul Constanţa.
Cetăţenii se pot debarasa, corect şi responsabil, de echipamentele electrice şi electronice, pe care nu le mai folosesc, atât la punctele fixe de colectare, cât şi prin serviciul de preluare gratuită de la domiciliu. Programul de colectare va fi între orele 10.00-18.00, ale zilelor de sâmbătă-13 şi duminică-14 aprilie.

Punctele fixe de colectare sunt: Piaţa Km 4-5 (în faţa magazinului Profi); Piaţa Brotăcei-TomisNord (lângă Banca Transilvania); Parc Tomis-2 (vis-à-vis de magazinul Profi); Piaţa Roşu - Poarta 6 (la intrare în piaţă); Piaţa Abator (în faţa magazinului Profi); Autogara Constanţa –Sud (vis-à-vis de Peco); Complex Unirii, str.Dragoslavelor -intersecţie cu str.Unirii; Piaţa Brick; Agenţia fiscală, str.Dumbrăveni -intersecţie cu str.Sentinelei, Palazu Mare.
Constănţenii care deţin aparate electrice sau electronice grele sau voluminoase, au la dispoziţie numărul de telefon 0751.302.127 sau 0720.613.212, la care pot face programări zilnic, în perioada 8-14 aprilie, între orele 9.00-17.00, pentru serviciul gratuit de preluare de la domiciliu.

„Toţi cetăţenii care vor acţiona responsabil şi vor depune deşeuri electrice, la punctele fixe sau la echipajele mobile, vor avea şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre premiile oferite de membrii fondatori ai Asociaţiei RoRec, „Skill” şi „Candy”: o combină frigorifică, 2 ferăstraie verticale, 2 maşini de găurit, 2 polizoare unghiulare şi 2 cuptoare cu microunde. Extragerea câştigătorilor acestei tombole va avea loc pe 16 aprilie, ora 11.30, la Casa de cultură din Constanţa.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii