Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Tenis: SIMONA HALEP promovează România în grupa a doua mondială a Fed Cup! Constănţeanca a câştigat meciul decisiv, din confruntarea cu Ucraina(1607)

După ce a trecut pe rând de Ungaria, Marea Britanie și Letonia, Fetele din echipa de “Fed Cup” (Cupa Federaţiei Internaţionale de Tenis de Câmp) a României a întrecut, ieri, la Budapesta, (ŞI) reprezentativa Ucrainei!

În primul meci, Sorana Cârstea s-a… distrat cu Olga Savciuk, sportivă clasată abia pe locul… 175 în clasamentul WTA!, pe care a surclasat-o, în mai puţin de o oră, în două seturi: 6-3, 6-0.
În meciul – vedetă, decisiv, jucătoarea numîrul unu a României, CONSTĂNŢEANCA SIMONA HALEP a jucat cu cea mai valoroasă tenismenă din Ucraina, Elina Svitolina, ocupanta poziției 39 în ierarhia mondială. Constănțeanca a câștigat partida, după o confruntare spectaculoasă, în două seturi, 6-3, 7-5, asigurând, în acest fel, accederea României în barajul pentru calificarea în Grupa a Doua Mondială din Fed Cup.
Adversarele potenţiale ale româncelor ar putea fi, la barajul din luna aprilie: Japonia, Serbia, Suedia sau Elveția. Echipa României (Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu) ar putea să joace acest baraj… chiar acasă, la Bucureşti probabil!

 

SIMONA HALEP: “Secretul nostru este ECHIPA. Cred în şansa noastră, la baraj!”

 

Lidera echipei României, constănţeanca Simona Halep a declarat, pentru “Dolcesport”, după victoria cu ucraineanca Elina Svitolina: "Secretul a fost că ne-am strâns toate, am fost proaspete, am fost o echipă. Am dat tot ce am putut şi am avut o echipă foarte bună. Sper să fiu sănătoasă în aprilie şi să aduc punct României. Cred în şansa noastră şi poate că vom avea plăcuta surpriză să jucăm acasă la baraj. Am dat o lovitură zdravănă cu racheta, dar aşa sunt eu. Am vrut să mă descarc de toată energia negativă, de toate emoţiile. Am vrut să termin cât mai repede, pentru că eram obosită. Au fost şi emoţiile…".

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Lumina. Românul manipulat
scris de Pompiliu Comşa
În multe situaţii trebuie să te înalţi din ceea ce viaţa de zi cu zi îţi oferă, pentru a putea înţelege ceea ce Dumnezeu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!