Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii

NE - AM ÎNTORS ÎN EPOCA – DE –AUR, a lui ION DINCĂ – “Te- Leagă”: Ministrul de Interne Iohannis va conduce, ca vicepremier,…ECONOMIA ŞI FINANŢELE, iar celălat vicepremier, generalul Oprea, îl va… conduce pe el, la Interne!(1905)

CA LA NOI LA NIMENEA!
Se reîntorc vremurile când (generalul şi politrucul PCR) Ion Dincă (poreclit, cu spaimă, de către directorii şi personalul specializat, din economia socialistă, controlaţi de el: “Te – Leagă”!, nu mai este nevoie să spunem de ce!...) era jupân, pus de către Ceauşescu, peste fabrici, ogoare, finanţe şi uzine!
(Pentru cine nu ştie, deşi semianalfabet, cu patru clase!, generalul ceauşist Dincă - Teleagă se pricepea, totuşi, la economia… capitalistă, dovadă că a ştiut ce să-l sfătuiască, după 1990, pe ginerele său, celebrul afacerist… Puiu Popoviciu, ca să devină multimiliardar şi, ulterior,… puşcăriaş, pentru marile sale escrocherii!)

Conform declaraţiilor, de astăzi, ale primarului Sibiului, Klaus Iohannis (totodată şi PRIM – vicepreşedinte al PNL), relativ (adică: neclar şi cu un ton nesigur…) întărite / confirmate de către premierul Victor Ponta, ulterior , de mâine, situaţia în Guvern va fi AIURITOARE, UNICAT PE PLAN MONDIAL, probabil!...

Iată cum vom sta (şi ne vom închina): un primar, profesor de fizică, va fi ministru de Interne şi, totodată, va coordona ministerele... economice (inclusiv Finanţele), în calitate de vicepremier!
Dar asta nu-i tot: celălalt vicepremier, generalul cu patru stele Gabriel Oprea (preşedintele UNPR), îl va coordona pe... ministrul de Interne Iohannis!, conform competenţelor stabilite pentru vicepremierii Guvenului, în negocierile din cadrul alianţei politice USL...

Cel mai bine a sintetizat abracadabranta situaţie gazetarul Ion Cristoiu, într-o intervenţie telefonică, la B1 TV: „SUNĂ CA DRACU!”
De fapt, se confirmă ceea ce se spune tot mai apăsat, în ultima vreme:” suntem conduşi de un GUVERN INSTABIL, DAT DE O ALIANŢĂ INSTABILĂ!”
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

AȘTEPTÂND CICLONUL
scris de Lucian Cristea
Prima zi. Stau aproape de mare și m-am gândit că ciclonul, despre care toată lumea vorbește ca despre un prăpăd, o sa sară gardul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii