Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
S-au dat cărţile pe faţă: România va fi condusă de noua US... D! Ziua în care soţia bătută PNL a fost alungată din casa USL, de către soţul violent PSD şi de soacra – mare, Voiculeasca!

S-au dat cărţile pe faţă: România va fi condusă de noua US... D! Ziua în care soţia bătută PNL a fost alungată din casa USL, de către soţul violent PSD şi de soacra – mare, Voiculeasca!(2118)

Luni, zi aparent năucitoare, prin voinţa Marilor Sforari Victor Ponta şi Dan Voiculescu!
Dar, spre seară, majoritatea comentatorilor independenţi au lămurit, conclusiv, învăţăturile agitatei zile politice: PONTA ŞI VOICULESCU (CU OPREA – UNPR LA BUTONIERĂ) au făcut praf PNL-ul, pe care îl scot din cărţi la „europarlamentare” (după ce l-au lăsat fără electoratul de dreapta, compromiţându-l în ochii membrilor acestuia!) şi pentru prezidenţiale!

 

Declaraţiile unei zile nebune, nebune, nebune...: „PNL este soţia aruncată din domiciliul comun, USL, de către soţul PSD şi... mama – soacră Voiculeasca!” şi „De ce nu se pedepseşte şi... BIGAMIA POLITICĂ?!...”

 

S-o luăm pe rând, foarte pe scurt, arătând cum, în timp ce liberalii sunt ocupaţi, de două săptămâni,să se facă de râs, cu babilonia din Guvern, cu miniştrii lor care... sunt, dar nu există!, Ponta şi Voiculescu îi lucrează cu sânge rece, aproape chirurgical:
1.Se oficiază alianţa de stânga, cu nume de... dolar (deşi i s-ar fi potrivit mai bine... rubla!), USD – „Uniunea Social Democrată” (PSD, PC, UNPR, sau, dacă vreţi: USL fără PNL!), care va participa aşa, ca nouă alianţă, la „europarlamentare”!;
2.În noua structură, liderul PC, Daniel Constantin, de faţă cu Ponta (CARE, ATENŢIE: NU-L CONTRAZICE!), SPUNE CĂ, cităm: „...PRIMARUL BUCUREŞTIULUI, SORIN OPRESCU, AR FI UN BUN CANDIDAT LA PREŞEDINŢIE, PENTRU NOUL USD, PENTRU CĂ ARE CELE MAI MARI ŞANSE!”...

 

Reacţii, spre seară, din mediul politic

 

Crin Antonescu (preşedintele PNL şi al Senatului României), care, mai nou, doarme şi-n picioare (când se va trezi, în sfârşit, va fi, bineînţeles, mult prea târziu...): „Despre propunerile de miniştri PNL, în Guvern: PSD nu este, în USL şi Guvern, aşa..., un fel de ghişeu, unde noi, liberalii, ne prezentăm şi stăm la coadă, ca să primim numiri ministeriale!”... şi: „Despre noile şi mai vechile alianţe: USL,
ACD, UCS , acum USD, ştiţi ce cred eu: este o chestie de litere!...” (Atâta să fi înţeles el, din nenorocirea care tocmai i se întâmplă?!...).

Tudor Barbu, vicepreşedinte PC: „Mă întreb de ce bigamia, în viaţă, este pedepsită de lege, IAR BIGAMIA POLITICĂ NU! Partidul Conservator este, de astăzi,... bigam: de dreapta, în ACD, cu PNL – ul, şi de... stânga, în noul USD, cu PSD şi UNPR! Eu sunt de dreapta. Dacă plec (şi) de la PC, cică sunt maidanez politic. Dar... acum pleacă partidul de la mine! Eu ce să fac, acum?!...”

Un hâtru, parlamentarul Cezar Preda (PDL): „PNL este, de azi, în situaţia în care este o nevastă bătută şi abandonată, de către soţul, PSD, care soţ se dispensează de ea, aruncând-o, în zdrenţe, în stradă. Soţia îl dă în judecată, cerând partaj: dar casa şi maşina (adică:USL)şi copiii (copiii, fructul mariajului distrus, sunt: brandul electoral, popularitatea, electoratul devotat, sărac, mituit şi mituibil, în continuare) sunt pe numele soţului (PSD) şi, parţial, pe cel al... soacrei – mari, Voiculeasca (Dan Voiculescu – PC – N.n.)!”

 

P.S.: PNL mai este şi acum, la Tribunal, căsătorit cu PDL, în „Alianţa DA”! Cam instabil în dragoste, acest partid...

 

Ca să vedeţi ce este şi cu alianţele astea. Sunt unele „politice”, înscrise la Tribunal, deci „cu verighetă”, cum s-ar zice...
În această situaţie este ACD (Alianţa de Centru Dreapta), dintre PNL şi PC. La fel este şi USL (Uniunea Social Liberală), ca alianţă între, ATENŢIE MARE!, PSD şi... ACD! Aşadar nu între PSD şi PNL şi PC, luate separat! Consecinţa: din punct de vedere legal, dacă se radiază, tot la Tribunal, ACD, automat nu mai există, legal... USL! De accea nu rup ACD, deocamdată, PNL şi PC...
Dar nu de aceea este, tot... deocamdată”, doar „alianţă electorală” (care nu trebuie înregistrată la Tribunal, ci doar la Biroul Electoral Central !), noua USD, înfiinţată, oficial, astăzi, doar pentru „europarlamentare”, normal, pentru că pentru alegerile prezidenţiale ar fi trebuit cooptat şi PNL, candidatul oficial, la acest moment cel puţin, al USL, fiind nimeni altul decât preşedintele... PNL, Crin Antonescu! Şi atunci, desigur, nu mai are rost, să... reînfiinţezi USL-ul. Că există, deja...
Şi ca să ne lămurim pe deplin, poţi să faci parte, legalmente, din oricâte alianţe politice, înregistrate la Tribunal, vrei! De exemplu: nici acum nu a fost radiată... Alianţa DA („Dreptate şi Adevăr”), din 2004, dintre PDL şi... PNL!

Este clar: acest partid, PNL – ul, este cam... nestatornic în dragoste (că tot era numit PNL, astăzi, nevasta aruncată-n stradă de PSD, din casa USL), ca să nu-i spunem altfel, că nu ne lasă să vorbim urât, aici, la ziar... E căsătorit, bigamul de el, şi cu PSD, şi cu PC, deşi n-a divorţat încă de PDL! Acum, că este-n praf (iar, ca-n anii 90, când ba se alia, ba îi lăsa pe ţărănişti în fundul gol, la greu...) şi cu onoarea „nereperată”, care „domnu’ Nae@ o să i-o “repereze”… Că e clar, după ziua de luni, că şerpii – păpuşari Ponta şi Voiculescu i-au tras-o adormitului antonescu, care încă pare să se mai viseze candidat USL la Preşedinţie.
Dacă nici acum nu pricepe că, mai nou, USL se numeşte USD (adică fără PNL)…
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CONSPIRAȚIA MĂGARILOR
scris de Lucian Cristea
Doi măgari pun de o conspirație într-un lan de porumb. Trei măgari pun de o conspirație lărgită. Un caz social măgăresc. Scriam(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte