Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Poliţia în acţiune(1569)

La data de 20.02.2014, între orele 07.00-09.00, poliţiştii Compartimentului Siguranţă Publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comerţului stradal neautorizat cu produse din tutun şi alcool, ocazie cu care au fost legitimate 16 persoane şi atenţionate 4.
Totodată, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3300 lei şi confiscate peste 100 pachete ţigări.

Poliţiştii oraşului Năvodari au organizat şi efectuat o acţiune între orele 14.00- 16.00, pe linia prevenirii şi combaterii comerţului stradal neautorizat, ocazie cu care au fost verificate 2 societăţi comerciale şi legitimate 12 persoane.
Totodată, au fost aplicate 4 sancţiuni contrevenţionale în valoare de 1400 lei şi confiscate mărfuri în valoare de 120 lei.

În zilele de 19.02.2014 şi 20.02.2014, între orele 13.00-15.30 , poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secţiei 4 Poliţie Constanţa au organizat şi executat o acţiune pe linia verificării modului în care admistratorii societăţilor în care funcţionează case de pariuri sportive respectă prevederile legii privind paza bunurilor şi obiectivelor, ocazie cu care au fost controlate 4 obiective, verificaţi 9 agenţi de pază unul fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1100 lei .
Totodată, au fost simulate 4 alarmări, agenţii de pază fiind instruiţi cu privire la modul de intervenţie.

La data de 20.02.2014, între orele 09.00 – 17.00, poliţiştii Secţiei 2 au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia înmânării ordinelor de clarificare a situaţiei militare, ocazie cu care au fost legitimate 70 de persoane şi înmânate 46 de ordine militare.
La data de 20.02.2014, între orele 12.00-14.00 , poliţiştii oraşului Ovidiu, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Ovidiu, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale cu violenţă, pe raza localităţii.
Cu această ocazie au fost verificate 12 unităţi de alimentaţie publică, o sală de internet şi alte 10 locaţii de interes operativ, fiind legitimate 19 persoane şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1615 lei.
Prinşi în flagrant de către poliţiştii din Năvodari

Poliţiştii oraşului Năvodari cercetează în stare de libertate 5 tineri, toţi din oraşul Ovidiu, care în ziua de 20.02.2014, ora 21.10, au fost surprinşi pe o stradă din oraşul Navodari, în timp ce sustrăgeau prin tăiere bucăţi dintr-o conductă metalică dezafectată.
Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior.
Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 3

Poliţiştii Secţiei 3cercetează în stare de libertate un bărbat, de 53 de ani, din Constanţa, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate, în valoare de 103 lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral.

Identificat în scurt timp de la sesizare de către poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă

La data de 21.02.2014, ora 09.00, poliţiştii Secţiei 6 Rurală Cernavodă, au fost sesizaţi de către un lucrător al Ocolului Silvic Cernavodă, cu privire la faptul că, de pe raza localiţăţii Satu Nou, din plantaţia de arbori din specia salcâm, au fost sustraşi 24 arbori.
Din primele cercetări, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitate bănuit de comiterea faptei, recuperând şi o parte din prejudicil cauzat.
Totodată, oamenii legii au stabilit că acesta a mai sustras material lemnos şi din curtea unui vecin, în valoare de 150 lei.
Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, sub aspectul infracţiunilor de furt calificat şi tăierea sau scoaterea din rădăcini fără drept de arbori puieţi sau lăstari din fondul naţional, faptă prevăzută de codul silvic.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii