Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Simona Halep, cetățean de onoare la Bușteni. Pe când la Constanța?

Simona Halep, cetățean de onoare la Bușteni. Pe când la Constanța?(2095)

Simona Halep a semnat, astăzi, în staţiunea Buşteni, un contract prin care primeşte în folosinţă de la autorităţile locale un teren de 500 de metri pătraţi, după ce în luna decembrie i-a fost conferit titlul de cetăţean de onoare al oraşului.


Simona Halep a fost primită de primarul oraşului, Emanoil Savin, cu pâine şi sare, cu flori şi a primit de la edil două torturi - unul în formă de rachetă de tenis, iar celălalt având forma trofeului câştigat în turneul de la Doha.
Terenul primit de Halep se învecinează cu terenuri primite de alţi doi cetăţeni de onoare ai oraşului, Alina Dumitru şi Ionuţ Iftimoae, ambii prezenţi, luni, la semnarea contractului de către tenismenă.


„Am văzut astăzi şi terenul, mi-am văzut şi vecinii şi cu siguranţă îmi voi construi o casă aici, ca să fac parte din Buşteni", a spus Simona Halep.


Cât de curând, este posibil ca Simona Halep să fie declarată și cetățean de onoare al municipiului Constanța și, potrivit regulamentului, să primească și un teren în oraș. Propunerea ca Simona Halep să primească acest titlu a fost făcută încă de luna trecută de consilierii locali ai PDL Constanța, însă, deocamdată, primarul Radu Mazăre nu a răspuns solicitării.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii