Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
PROTOCOLUL TRĂDĂRII NAŢIONALE: Ponta dă pe mâna ungurilor, de la dânsul din buzunar..., şapte judeţe transilvane!

PROTOCOLUL TRĂDĂRII NAŢIONALE: Ponta dă pe mâna ungurilor, de la dânsul din buzunar..., şapte judeţe transilvane!(2441)

DATORITĂ PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU (!), care a reuşit încă o performanţă, în sensul că l-a SILIT pe Victor Ponta să prezinte Programul NOULUI (!) Guvern, în Parlament, la începutul săptămânii viitoare, CU TOATE CLAUZELE (INCLUSIV CELE PE CARE DOREAU SĂ LE ŢINĂ... SECRETE!) „PROTOCOLULUI” SEMNAT DE (REPEDE!) DEFUNCTA „USD”, ACTUALA „ALIANŢĂ PSD – PC – UNPR”, CU MAGHIARII DIN UDMR!!!

 

ŞAPTE judeţe ROMÂNEŞTI vor avea prefecţi sau subprefecţi unguri!...

 

PRINTRE ALTELE (!...), UDMR a obţinut, în „Protocolul” cu Ponta, NU MAI PUŢIN DE 3 (TREI!) PREFECŢI şi 4 (PATRU!) SUBPREFECŢI, ÎN JUDEŢE DIFERITE, PRACTIC DIN TOATĂ TRANSILVANIA (inclusiv Banat şi Maramureş)!!!!!

Iniţial UDMR a cerut ca cei trei prefecţi unguri să fie în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş („Har.Cov.” şi Mureş), adică în SINISTRA fostă „REGIUNE AUTONOMĂ MAGHIARĂ”, înfiinţată la ordinul lui Stalin, după cel de-al doilea război mondial, cu... trupele sovietice (OCUPANT) „eliberatoare” pe teritoriul românesc (atâta cât mai rămăsese el din România Mare,„România dodoloaţă” – cum o numea Lucian Blaga), desfiinţată de Nicolae Ceauşescu, în 1967, care a făcut acea Reformă Administrativ – Teritorială (care desfiinţa „regiunile” şi înfiinţa judeţele, TOCMAI PENTRU A SCĂPA DE ACEA ANORMALITATE: O ENCLAVĂ „AUTONOMĂ” MAGHIARĂ CHIAR ÎN BURICUL ROMÂNIEI!!!).

S-a ajuns la următoarele CEDĂRI ANTINAŢIONALE (ROMÂNEŞTI), DIN PARTEA PSD ŞI A LUI VICTOR Orban, VAIIIII..., PARDON: V. Ponta (cam începe să fie acelaşi lucru, din multe puncte de vedere, inclusiv setea de dictatură, comună celor doi Victori, deşi cică unul ar fi de dreapta, iar ăl’lalt de stânga...):

1.Prefecţi maghiari în judeţele: Harghita, Mureş şi... BRAŞOV!
2.Subprefecţi în: Cluj sau Satu Mare, Bistriţa sau Sălaj, Bihor şi Maramureş!
3.Prefectul judeţului Covasna, Dumitru Marinescu, să fie schimbat, cu alt român, pentru că ar fi făcut… declaraţii antimaghiare!

 

Prefect ungur în… “IAŞOV”?!

 

Câteva “amănunte”, despre situaţia pe care a ignorat-o premierul care preferă să facă guvern cu ungurul Kelemen Hunor (omul lui Victor Orban, de la Budapesta), în loc să-l alcătuiască cu sasul Klaus Iohannis (omul Angelei Merkel, de la Berlin):

1.În judeţul Braşov, conform ultimului recensamânt oficial, maghiarii sunt DOAR… 8 (OPT!) %! (Ca “un parantez”: mai mulţi sunt… MOLDOVENII, în oraşul… “IAŞOV” (!), cel puţin).
2.EXTREM DE PROST ŞI-AU ALES SOCIALIŞTII DE LA BUCUREŞTI MOMENTUL CA SĂ FACĂ GUVEN CU UNGURII: ÎN TRANSILVANIA ESTE, ÎNTOTDEAUNA, ÎN FIECARE AN, O MARE AGITAŢIE NAŢIONAL(IST)Ă, ÎN LUNA MARTIE (chiar că-i luna zeului războiului, Marte!...), PENTRU CĂ SE MARCHEAZĂ DOUĂ IMPORTANTE DATE:
A. PE 15 MARTIE 1990, LA TÂRGU – MUREŞ, UNGURII S-AU REVOLTAT ŞI AU BĂTUT ROMÂNI (cu martirajul lui MIHĂILĂ COFARIU ŞI AL ALTOR CONAŢONALI DE-AI NOSTRI!...);
B.PE 20 MARTIE, UNGURII SĂRBĂTORESC, SPRE DISPERAREA ROMÂNILOR DIN ZONĂ, CU MULT FAST, MAI MULT DECÂT… PROVOCATOR!, AŞA – ZISA “ZI A MAGHIARILOR DE PRETUTINDENI”, DECRETATĂ PE LA SFÂRŞTUL SECOLULUI TRECUT DE UNUL DINTRE GUVERNELE DE LA BUDAPESTA ŞI VOTATĂ DE PARLAMENTUL LOR!

Vom reveni, că nici ungurii nu se / NE lasă!...

 

P.S.: Pentru că am început cu preşedintele Traian Băsescu, deci cu meritul său incontestabil de a-l fi obligat pe Ponta să dea pe faţă mârşavele înţelegeri secrete cu alde Kelemen şi Attila, PE TOT PARCURSUL ACESTEI ZILE, DUPĂ CE S-A AFLAT DE PERTRACTĂRILE LUI PONTA, CARE SCOATE ROMÂNIA LA MEZAT, PE TARABA POLITICII ORDINARE,... MAI MULŢI LIDERI DE ORGANIZAŢII JUDEŢENE ŞI PARLAMENTARI PESEDIŞTI, DIN TRANSILVANIA, BANAT ŞI MARAMUREŞ, CARE AU DECLARAT CĂ... S-AR PUTEA SĂ NU VOTEZE (ÎN CAZUL PARLAMENTARILOR) NOUL GUVERN... PONTA – UDMR (se potriveşte mai bine decât „Ponta – 3”)!!!..

Ce spuneam (scriam) noi, nu mai departe, în timp, de ieri, în editorialul care este şi acum postat, despre capcana întinsă de bătrânul Băsescu, fărţângăului (într-ale politichiei) Victor – Viorel: S-AR PUTEA CA, AJUNS, ACUM (DUPĂ CE S-A AFLAT CUM A TRĂDAT INTERESELE NAŢIONALE ROMÂNEŞTI, NUMAI PENTRU A RĂMÂNE PRIM – MINISTRU!), ÎN FAŢA PARLAMENTULUI, CU PROGRAMUL DE GUVERNARE, SĂ NU MAI OBŢINĂ VOTUL, CEI CARE-L VOR TRÂNTI FIIND CHIAR... AI LUI!
 

Taguri: Ponta, VictorPonta, ViktorOrban, Orban, KelemenHunor, Hunor, KlausIohannis, Iohannis, Harghita, Covasna, Mures, Maramures, Brasov, Iasov, Transilvania, Banat, Bihor, Salaj, Bistrita, Cluj, regiuni, judete, RegiuneaAutonomaMaghiara, RAM, secuiul, sasul, pr,

Comentarii

Daniel
22-03-2014
M-a îngrozește ce se întâmpla in România pe zi ce trece unguri astia au din ce in ce mai mult tupeu si ușor ,ușor o sa ne i-a toată tara asta a noastră care este din veci vecilor a ROMANiLOR cum le putem permite așa ceva teritoriile alea pe care susțin ei ca sunt ale lor de unde?au adus cumva pământul alacul roaba din tara lor mizerabila dacă ar STI ce se întâmpla acum in tara Ceaușescu cred ca ar mai muri de câteva ori sa le fie Rușine tuturor hoțiilor de la guvernare si mai ales lui baietelul Ponta care ne da tara pe o funcție si face cardasie cu Hoții aia de unguri cum este posibil așa ceva fratilor haideti sa facem ceva pana nu este prea târziu si pana nu o sa ajungem sa plătim chirie ungurilor ca locuim i România așa ceva nu am mai văzut in nici o tara ca minoritatea sa aibă așa o putere intr-o tara europeană ,HAideti sa le băgam mințile in cap si sa-si vadă lungul nasului scarnaviile astea încep sa ai dau dreptate lui Corneliu Vadim Tudor si nu de acum Treziți-va fratilor va rog Treziți-vă ca suntem i al 12 le-a ceas si o sa fie prea târziu nu mai pot îndura ce se întâmpla in iubita noastră tara Ascultați imnul României și Treziți-vă dracului odată ca scarnaviile aste ne-a acaparat toată tara asta vor scoli in limba magiara unde ați mai pomenit așa ceva si câte si mai câte cereți-vă voi mai scarnaviilor cum de au ajuns astia la așa o putere in Perlament si la guvernare haideti mai ungurilor plecați din România ca o sa va dam noi afara ca deja ne călcati pe bătătură plecați dacă nu va convine ceva Plecați odată si voi Romanilor de sânge curat Treziți-vă Treziți-vă Treziți-vă

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MINISTERUL DE INTERNE - ARMA RĂZBUNĂRII!
scris de Lucian Cristea
Comisarul Dancu a deranjat sistemul! L-a călcat pe șiret. Nu știu pe care...Drept pedeapsă, pentru curajul de a fi dezvăluit(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii