Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Ai probleme iar cu banul? Face cinste SALVAMARUL!

Ai probleme iar cu banul? Face cinste SALVAMARUL!(8297)

Primarul Mamaiei, Radu Mazăre, s-a dus în cartierul Henri Coandă, să-și plângă de milă. S-a dus să se victimizeze în cartierul ridicat cu multe milioane de euro, din banii noștri, ai tuturor, spre nemulțumirea tuturor constănțenilor din zonă.

Având în vedere mărinimia edilului pseudofaraon, capacitatea vilei din Mamaia în care acesta locuiește cu chirie,cea mai bună soluție ar fi ca nevoiașii să fie găzduiți de domnul primar. Se vor economisi astfel sume importante de bani, care vor putea fi folosite pentru subvenționarea gigacaloriei.

Știm că există spațiu suficient și chiar un mic port în living, unde își ține barca. Chiar și garajul din sticlă al primarului e mai bun decât ghetourile construite în Henri Coandă. Și dacă îi pasă atât de mult de nevoiași, atunci credem că le va oferi acestora și posibilitatea să privească apusul pe lacul Siutghiol, așa cum o face el, președintele Republicii Mazăre.

ULTIMA ORĂ: Primarul a promis că va monta un videoproiector imens, pentru ca oamenii să se uite gratuit la televizor și pentru a nu mai fi luat la rost de media independentă.

PS. Pamfletul de mai sus este adresat primarului Radu Mazăre de Organizația de Tineret Forța Civică Constanța.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

mihaela
28-03-2014
a tot fost ales mazare pt. ca "amaratii" lui ies la vot, hai sa dam cu el de pamant la urmatoarele alegeri, votand!
cinstit
27-03-2014
Cred ca e vorba de nesimtirea cu care sunt tratati constantenii, ca doar cei care pot fi cumparati conteaza si ca restul suntem nesemnificativi.
Ne raportam la dezvoltarea orasului, fara a avea totusi cu ce sa ne comparam. Pai orasul arata jalnic, e mizerie oriunde te uiti, nu avem locuri de parcare, au fost facute locuri de joaca pentru copii si abandonate, se construiesc cartiere pentru saraci, care isi permit sa plateasca cablu tv mai scump de 3 ori decat chiria catre primarie, maine poimaine poti sa stai linistit pe plaja si sa vina un utilaj sa toarne beton peste tine, ca doar asta e dezvoltare, cladiri cladiri si alte cladiri.
Piata ovidiu e amenajata dupa 15 ani de administrare psdista, ca pana acum au avut alte obiective.
Primarul e cercetat intr-un dosar cu pagube de 100 milioane euro, bani care au ajuns in buzunarele unora si nu in bugetul orasului.
Stim cu totii cum functioneaza orasul, numai pe spagi si interese, iar investitii si locuri de munca nu sunt, decat de fatada.
Daca ai totusi un loc de munca stabil si iti poti permite o masina, vine unul si iti fura oglinzile. Trimiti copilul la scoala, vine jecmanit de tot felu de "amarati".
Cum sa te mandresti ca ai iluminat public? Transportul in comun e falimentat voit, ca sa vezi acum si in statia RATC de la pescarie se construieste un hotel... nu mai avem trotuare si nici spatii verzi, iar cultura e la pamant... uitati-va la Casa de cultura, care gazduieste Bingo, Lautari si un cabinet de parlamentar. Cinematografele au fost transformate in galerii comerciale, teatrele se inchid din cauza subfinantarii si actorii traiesc din nimic. Asta e orasul in care traim, asa ca rusine domnului Primar, rusine consiliului local si celor care au uitat ca au drepturi si ca le pot cere.
Lauren?iu
27-03-2014
Cred ca pana la urma e normal ca sa existe păreri pro si contra in legătura cu orice pe lumea asta,nu putem fi toți la fel...dar când vine vorba de Constanța cred ca ar trebui sa lăsăm ipocrizia la o parte,pt ca o cam punem la loc de cinste!Cine s-a născut si a crescut in Constanța știe foarte bine ca niciodată acest oraș nu a fost nici pe departe mai bine condus decât se întâmpla acum.Cum nimeni nu e perfect,nici primarul nostru nu cred ca ar putea sa ajungă la acest stadiu,dar sub nici o forma nu putem fi orbi,surzi si muti....nu putem in același timp sa nu recunoastem ca așa cum este el cu bune si cu rele....s-a luptat cu toate resursele care i-au stat la dispozitie(in ciuda anchetelor la care a fost supus)...ca acest oraș sa devină un loc in care sa poți trai decent!Nu am nici cel mai mic motiv sa-l apar,dar nici nu putem arunca tot timpul cu noroi in oamenii care vor într-un fel sau altul sa ne ajute.
me
27-03-2014
Autorului comentariului semnat "Radu Mazare" i-as sugera ca in timpul liber sa puna mana pe un manual de gramatica limbii romane.
BOGO
27-03-2014
D-ule Primar ce ati facut in orasul Constanta ati facut ce se numeste NORMALITATE nu ati inventat apa calda, ati facut din banii constantenilor nu ati venit cu ei de acasa. Este firesc sa faceti ce faceti ca de asta sunteti primar al orasului. Iar referitor la amaratii pe care ii tineti in brate acum ( e firesc sa ii tineti in brate pt ca ei v-au ajutat sa castigati mandatul asta) mai scotetii si la maturat strazile sau alte activitati in folosul orasului ca multi dintre ei sunt buni de munca si asteapta ajutorul social pe care il oferiti. Pentru tineri nu ati mai avut bani sa construiti blocuri ANL, dar pt asistatii sociali s-au gasit.
victor marin
27-03-2014
Ai furat mai mult ca toti, de asta ai mai facut cate ceva. Si care strazi le- ai asfalatat , si de care iluminat vorbesti? Cuma despre strazile si iluminatul din cartierul Compozitori? unde este mai rau decat in cea mai indepartata vagauna a tarii?? rusineeeee
andreea
27-03-2014
nu se poate vorbi in modul acesta,nimeni nu va face nimic mai mult pentru noi,cu nimeni nu ne va fi mai bine,altii fura tot si nu fac nimic pentru cei care au crezut in ei.Macar el face ceva pt noi.Nu va mai amintiti constanta acum 8 ani?Se pare ca ati uitat in totalitate cum arata...Daca nu ar fi fost el acum mai mult de jumatate de cei care muncesc pe litoral pe timp de vara ar fi acasa fara loc de munca si la fel si pt cei care muncesc in alte domenii,pt ca nu ar fi atatia oameni care au investit in orasul nostru si au creat noi locuri de munca.E adevarat ca visam la ceva mai bun deoarece viata azi e grea,dar sa nu dam vina primarului,trebuie sa dam vina celor de sus care reprezinta Romania in totalitate.Daca a gresit cu ceva,desigur a gresit pt ca e si el om,toti oamenii mai si gresesc,ca doar nu e un sfant
viorel
27-03-2014
e singurul primar care a fost cercetat de 100 de ori de hoti lui basescu e tare baeatu mancatori de caca au fost si va fi mereu bravo radu mazare asa trebue toti primarisa fie sa le dea peste bot celor hoti de la bucuresti






Radu Mazare
26-03-2014
Am facut din Constanta o stema a Romaniei si am asfaltat toata Constanta cand am venit in Primarie si v-am pus lumini pe strazi ca va impiedicati. Va fac toata Faleza Cazinoului si Faleza din Mamaia ca sa avem de unde lua bani, ca dezvoltam turismul, sa fim si noi la nivelul Uniunii Europene. In maxim 5 ani Mamaia-Constanta se v-a unii si vor fi un oras, nu o statiune ca toate celelalte, sa fie interactiune si pe timpul ierni. Altu care vine la putere crede-ti ca v-a face ceva mai bun decat ce am facut eu, doar v-a strica sau va vor amenaja parcuri pentru tineret pe bloc sa se arunce in cap si pentru pensionari langa lac ca sa ii inece mai repede. Eu v-am sustinut pe toti si v-am dat si sufletul meu numai sa nu aud vorbele astea, dar nu poti multumii un popor intreg cand esti unul singur si te lupti cu toti cei de la putere ca sa obtii aprobarile necesare pentru toate proiectele. Acum vor disparea toate cablurile de pe stalpii de iluminat din Constanta si Mamaia.Vara aceasta Constanta si Mamaia vor arata cu totul altfel. Va multumesc din suflet pentru sustinerea de care am si am avut parte.
sandu vasile
26-03-2014
eu cred ca primarul radu mazare a facut deja prea multe fata de alti care nu au facut nimik pentru aceasta tara si pentru acest oras Constanta care cred eu ne intreseaza pe toti
Radu Majore
26-03-2014
Promit de acum incolo sa injectez puii cu pufoaica sa le tina de cald
marian
26-03-2014
Merita sa-si ia toti amaratii si pachetarii peste el in casa, ca doar cu ei ne tine in sclavie de atatia ani, sau sa se duca odata la puscarie

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii