Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul DNA: Nicuşor Constantinescu va fi judecat în stare de libertate

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul DNA: Nicuşor Constantinescu va fi judecat în stare de libertate(1369)

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins, astăzi, recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), menţinând decizia de săptămâna trecută a Tribunalului Bucureşti, conform căreia preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) va fi judecat în stare de libertate, pentru cele 24 de capete de acuzare (abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave, împotriva intereselor publice şi private).

Procurorii anticorupţie, de la Divizia Centrală a DNA, din Bucureşti, care au instrumentat acest dosar (Constantinescu mai are unul, tot pentru abuz în serviciu, dar este învinuit şi în dosarul „cel greu”, al retrocedărilor, în care acuzatul principal este primarul Constanţei, Radu Mazăre!), au cerut măsura judiciară a arestării preventive, pentru 29 de zile.
 

Taguri: Constantinescu, N.Constantinescu, NicuşorConstantinescu, DNA, CurteadeApel, TribunalulBucuresti, Tribunal, RaduMazare, Mazare, R.Mazare, recurs, judecareinlibertate, libertate, anticoruptie,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii