Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Şeful şi subalternul: ambii judecaţi în libertate. Şi Gâmbuţeanu, directorul Regiei Judeţene de Drumuri, a fost eliberat, astăzi...

Şeful şi subalternul: ambii judecaţi în libertate. Şi Gâmbuţeanu, directorul Regiei Judeţene de Drumuri, a fost eliberat, astăzi...(1110)

Astăzi, vineri - 28 martie, la Curtea de Apel Bucureşti, Completul de judecată C 21 - Contestaţii, prezidat de către judecătoarea Mihaela Niţă, a respins propunerea de arestare preventivă, formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Divizia Centrală Bucureşti, a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJT).
Procurorii anticorupţie au contestat decizia din 20 martie, a Tribunalului Bucureşti, conform căreia Constantinescu va fi judecat în stare de libertate, naprobând arestul preventiv, de 30 de zile, cerut de către DNA.

Acelaşi Complet (C 21 – Contestaţii), de la Curtea de Apel Bucureşti (în aceeaşi şedinţă), a decis ca Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa (din subordinea… Consiliului Judeţean!), să fie pus în libertate.
Practic, a fost acceptată contestaţia lui Gâmbuţeanu, la decizia Instanţei anterioare (inferioare).

El fusese arestat preventiv, în data de 20 martie, prin decizia Tribunalului Bucureşti (acelaşi care, în aceeaşi zi, nu încuviinţase şi arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu), pentru 30 de zile.
Dosarul său de la DNA, este parte din cel al şefului său, Constantinescu, şi este în legătură cu sumele cheltuite pentru împăduriri (liziere de protecţie meteo).

Ambele decizii, de astăzi, ale Curţii de Apel Bucureşti, sunt definitive şi irevocabile.
 

Taguri: Gambuteanu, AdrianGambuteanu, A.Gambuteanu, NiciusorConstantinescu, Constantinescu, N.Constantinescu, CurteadeApel, C.A.Bucuresti, Contestatie, C21Contestatii, C21, RAJDP, TribunalulBucuresti, MihaelaNita, Nita,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii