Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Primarul Valentin Vrabie vine cu locuitorii la CJC să ceară explicații lui Nicușor Constantinescu

Primarul Valentin Vrabie vine cu locuitorii la CJC să ceară explicații lui Nicușor Constantinescu(1672)

Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, face apel la locuitori la un apel la unitate și îi cheamă pe toți să participe alături de el la un protest care va avea loc, marți, 1 aprilie, în fața Consiliului Județean Constanța. Plecarea va avea loc la ora 10.00, cu autocarele din comuna Peștera și se va desfășura în fața CJC între orele 12.00- 14.00.


„Prin voinţa şi încrederea acordată de dumneavoastră vă sunt primar de aproape şase ani. Este o cinste pentru mine să vă reprezint interesele, să vă rezolv problemele şi să militez pentru năzuinţele dumneavoastă. Sunt mândru că aţi înţeles efortul extraordinar depus de mine şi de întregul colectiv al primariei, pentru rezolvarea problemelor comunei, însa am ajuns intr-un moment în care, fără sprijinul de care avem nevoie, munca întregii echipe se va nărui. Numai prin unitate şi scandând într-un singur glas ne vom putea face auziţi, ne vom putea expune problemele şi le vom putea adresa mai marilor judeţului, pe care în nenumarate rânduri i-am votat”, se spune în apelul adresat locuitorilor comunei de primarul Valentin Vrabie.


El a mai spus că, după zicala “Dacă nu vine muntele la Mohamed, se duce Mahomed la munte”, protestatarii se vor prezenta în faţa conducerii judeţului, să le reamintiească aleșilor județului că ÎNCĂ EXISTĂ COMUNA PEŞTERA pe harta judeţului Constanţa, că sunt 11 proiecte întocmite şi nefinanţate, dar dintre toate, cei din Peștera cer cu modestie finanţare măcar pentru unul dintre ele, acela de “Reabilitare a podurilor si punţilor pietonale”, pentru a nu mai trece vreodată prin coşmarul inundaţiilor.


„Am încredere că veţi fi alături de mine şi că nu mă veţi lăsa singur in această luptă. Sunt sigur că înţelegeţi situaţia disperată în care am ajuns din cauza pseudopoliticienilor cărora, cu încredere, le-am acordat voturile noastre. Sper ca marţi 01 aprilie 2014 să fim din nou uniţi pentru a le transmite de Ziua Păcălelii ca noi, locuitorii comunei Peştera, nu ne mai lăsăm păcăliţi”, se mai spune în apelul scris transmis către locuitori.


În altă ordine de idei, conform protestului care va avea loc, locuitorii din Peștera au și patru întrebări pe care le vor adresa conducerii CJC, mai exact, președintelui Nicușor Constantinescu, pe care le redăm în întregime, în continuare:
- De ce au rămas indiferenţi la suferinţele şi pagubele provocate de inundaţiile din anul 2013?
- De ce nu au fost reparate podurile şi punţile pietonale pentru a evita dezastrele?
- Dacă trebuie să se piardă vieţi omeneşti pentru a se aloca fonduri pentru proiectul de reabilitare a podurilor şi punţilor pietonale?
- De ce nu a venit Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa NICIODATĂ în faţa noastră, în fata celor care l-am votat, să ne explice din ce motiv comuna Peştera nu beneficiază de finanţare aşa cum o fac alte comune din judeţ?
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii