Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Oamenii în ”budigăi cu bretele” vă vor salva viața(1034)

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, că în acest sezon estival salvamarii din Mamaia vor purta costume asemănătoare celor din anii '50, "budigăi cu bretele", model similar celui pe care edilul îl va purta în clipul piesei care promovează staţiunea.


"În clip eu o să fiu îmbrăcat în salvamar şi la vară toţi salvamarii din Mamaia vor fi îmbrăcaţi ca mine, cum sunt eu îmbrăcat în clip. Toţi în budigăi, cum erau prin anii 50, sigur, puţin stilizaţi, cu bretele", a precizat Radu Mazăre, într-o conferinţă de presă, citat Mediafax.

El a precizat că singura problemă a fost că nu se găseşte uşor un material în roşu şi galben, culorile internaţionale ale salvamarilor, şi că a fost nevoie să fie comandat în China.

Filmările la clipul piesei pentru promovarea staţiunii Mamaia vor avea loc în 1 şi 2 mai în mai multe locaţii din Mamaia, piesa respectivă urmând să fie interpretată de Loredana, Radu Mazăre şi Cabron.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Lumina. Românul manipulat
scris de Pompiliu Comşa
În multe situaţii trebuie să te înalţi din ceea ce viaţa de zi cu zi îţi oferă, pentru a putea înţelege ceea ce Dumnezeu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!