Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Veste (foarte) proastă pentru... PSD şi Băsescu: LUDOVIC ORBAN pare a fi viitorul preşedinte al PNL!

Veste (foarte) proastă pentru... PSD şi Băsescu: LUDOVIC ORBAN pare a fi viitorul preşedinte al PNL!(2934)

Este din ce în ce mai limpede: Ludovic Orban, SINGURUL LIDER LIBERAL NAŢIONAL IMPORTANT CARE S-A OPUS PE FAŢĂ, FĂRĂ ECHIVOC!, LA CONSTITUIREA ALIANŢEI U.S.L. (DEŞI ERA ŞI RĂMÂNE UNUL DINTRE CEI MAI VEHEMENŢI ŞI ACIZI … ANTIBĂSIŞTI!!!), ESTE CEL MAI BINE PLASAT PENTRU A DEVENI… VIITORUL PREŞEDINTE AL PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL, la Congresul Extraordinar al formaţiunii, care va avea loc, conform statutului, la nu mai puţin de 30 de zile de la hotărârea (de astăzi) a Biroului Politic Naţional al Delegaţiei Permanente Naţionale a PNL, de organizare a acestuia!

Orban a declarat, deja, că-şi menţine cunoscuta sa poziţie (reiterată periodic, în trecutul recent chiar…) că imediat ce se va vacanta postul de preşedinte PNL, va candida pentru a-l ocupa!

Cum actualul preşedinte, Crin Antonescu, rămas lider naţional “interimar”, până la Congresul care, cel mai probabil, va fi organizat în luna iunie, este, în mod evident, “pe făraş”, şi cum marea speranţă, Klaus Iohannis, şi-a dat (ca urmare a dezastrului din oraşul în care este primar, Sibiu, unde Alianţa PSD-UNPR-PC a luat un număr… dublu de voturi, şaţă de liberali!), în acestă dimineaţă, demisia din funcţiile de prim-vicepreşedinte şi de membru al Biroului Politic Naţional (rămânând un simplu membru…); cum Călin Popescu Tăriceanu nu reuşeşte, în mod evident, să “rupă”, în mod decisiv, PNL – ul, aşa cum l-au mandatat vechii (din vremea când era premier, cu… doar 18% susţinere parlamentară liberală!) săi stăpâni din PSD(care a rebrenduit ACEASTĂ NULITATE PATENTĂ, A POLITICII ROMÂNEŞTI, O MEDIOCRITATE “PÂRÂTĂ”, CARE N-ARE A SE LĂUDA, ÎN VIAŢĂ, DECÂT CU CELE… PATRU DIVORŢURI ŞI CINCI CĂSĂTORII!!!!!), toate aceste lucruri fiind, aşadar, luate în calcul: LUDOVIC ORBAN ESTE… APROAPE PREŞEDINTE AL PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL DIN ROMÂNIA!

Asta-i o veste BUNĂ pentru dreapta (românească şi… europeană!) şi, mai ales, FOARTE PROASTĂ pentru stânga socialistă (la fel: internă ori externă)!
Orban nu urăşte pe altcineva mai mult decât pe Băsescu, în afara… lui Ponta, Iliescu, PSD, PSE, socialism ş.a.m.d.!
Şi ăsta nu-i Radu Stroe (dat afară din PNL, de altfel, astăzi!), Daniel Chiţoiu, Gerea, Ovidiu Szilaghi, Aristotel Căncescu ori Norica Nicolai…), adică: el chiar nu este dispus (precum, din păcate, în trecutul încă recent, a făcut-o Crin Antonescu!...) la compromisuri cu urmaşii comuniştilor!...


IMAGINE: Ludovic Orban pare cel mai bine plasat în cursa pentru preşedinţia PNL, la viitorul Congres Extraordinar al formaţiunii (Sursa foto: realitatea.net)
 

Taguri: LudovicOrban, Orban, PNL, PartidulNationalLiberal, CrinAntonescu, Antonescu, Basescu, TraianBasescu, Ponta, Iliescu, Tariceanu, NoricaNicolai, DanielChitoiu, Gerea, OvidiuSzilaghi, AristotelCancescu, Cancescu, RaduStroe, BiroulPoliticNational, DelegatiaPe,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii