Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Constănțenii, sfidați ÎN CONTINUARE de baronii betoanelor

Constănțenii, sfidați ÎN CONTINUARE de baronii betoanelor(3212)

Am scris, aici, de două ori despre clădirea care se ridiă la în singura oază de spațiu verde din zona Capitol (intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia). Acolo, un om de afaceri cunoscut în oraș, Apti Orhan, ridică ceea ce ar urma să fie un imobil cu șapte etaje, deși inițial era vorba numai de parter și etaj.

În ultimul material scris pe această temă, pe 22 martie 2014, scriam că, potrivit PUZ, chiar în la joncțiunea dintre strada Mircea și bd. Mamaia va apărea un imobil cu șapte etaje, după cum spuneam mai sus. Terenul va avea un procent de ocupare a terenului (POT) de maximum 100%, deci puținul spațiu verde din zonă dispare. Clădirea urmează să fie folosite pentru birouri, spații comerciale, de alimentație publică, dar și pentru amenajarea de locuințe. Ne-a atras atenția că lângă această clădire, pe strada Mircea, este prevăzută în PUZ și construcția unui bloc de locuințe de 10 etaje. La parterul blocului vor fi spații comerciale. Lângă noile construcții există alte blocuri, dar și case, care deja nu mai au lumină naturală.

Într-o vizită la fața locului, astăzi, am observat că se muncește asiduu. Constructorul folosește schele moderne, semn că proprietarul are sume importante de investit. Rămâne de văzut câte etaja va avea în cele din urmă clădire. Ziarul Timpul urmărește cum evoluează lucrările și vă va informa.
 

Vă reomandăm și: Constănțenii, sfidați de baronii betoanelor

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAJESTATEA SA PRIMARUL!
scris de Lucian Cristea
Există o categorie restrînsă de cetățeni care, cu un tupeu ieșit din comun, își arogă drepturi nemăsurate și se plasează singur(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI