Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Constanţa(1250)

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a primit, luni, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către fratele sportivei deoarece aceasta se află la Londra, unde participă la turneul de la Wimbledon.

Primarul Radu Mazăre i-a înmânat lui Nicolae Halep, fratele sportivei, o diplomă de onoare şi cheia oraşului pentru rezultatele excepţionale obţinute de Simona Halep.

“Uite aici este diploma de onoare pentru rezultatele excepţionale obţinute în tenis, felicitări, uite şi cheia oraşului. Fac acest lucru cu plăcere, eu sunt un tip care fac sport şi iubesc sportul. Nu mi-am propus în viaţă, nici nu ştiu dacă aş fi reuşit să fac o carieră din a face sport, dar încurajez şi sunt bucuros pentru orice persoană care face sport, cu atât mai mult când obţine asemenea rezultate şi ne ducem numele în toate ţările lumii. Sigur sunt unii care o să spună că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetăţean de onoare şi eu atunci am spus că trebuie să mai crească, văd că a stimulat-o, a urcat în ierarhie repede de tot. Felicitări”, a spus Radu Mazăre.

La rândul său, Nicolae Halep a mulţumit pentru distincţia acordată surorii sale.

De asemenea, pentru titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa Simona Halep a primit şi un teren de 480 de metri pătraţi în zona Spitalului Militar.

Aceasta este cel de-al treilea titlu de cetăţean de onoare primit de Simona Halep, după cel oferit de Primăria Buşteni, în februarie 2014, şi cel primit din partea Consiliului Judeţean Constanţa, în martie 2014.

Simona Halep, născută la 27 septembrie 1991 la Constanţa, este cea bună jucătoare de tenis din România, în prezent aflându-se pe locul 3 mondial. Ea a câştigat în carieră 7 turnee WTA, dintre care şase anul trecut şi unul în 2014. În luna iunie a acestui an, ea a jucat finala de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai bună performanţă a sa într-un turneu de Grand Slam. Începând din 23 iunie, Simona Halep participă la turneul de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Sursa: Mediafax

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii