Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MAMAIA. Petrecerea cu vopsea patentată în Florida ajunge pe Litoralul românesc:

MAMAIA. Petrecerea cu vopsea patentată în Florida ajunge pe Litoralul românesc: "LIFE IN COLOR", pe 12 iulie(1727)

„LIFE IN COLOR” caută o nouă generație de talente și lansează un concurs adresat DJ-ilor, pentru cea mai mare și spectaculoasă petrecere cu vopsea din lume (Powered by Kiss FM și Kiss TV), care va ajunge şi la MAMAIA (pe plaja „Loft”), pe 12 iulie a.c.

„Life in Color”, „Wavo” și Fundația „Events for you” caută un DJ, care să împartă scena cu unii dintre cei mai mari DJ din lume, pe 12 iulie, atunci când turneul „UNLEASH” se oprește la MAMAIA, pe plaja „Loft”.

Pe 12 iulie, Roger Sanchez, „Adventure Club”, Ernesto Ferreyra, „DJs from Mars” și Dan Fințescu & „OLiX (Partydul Kiss FM)” vor demonstra Litoralului cum arată o noapte nebună!
O MEGAPETRECERE cu origini americane, ce-și are începuturile în campusurile universitare, unde distracția până la epuizare și party-urile scăpate de sub control, ca-n filme, sunt la ordinea zilei, „Life în Color” este o explozie de culori, pe cele mai fierbinți ritmuri estivale.

Vopselele folosite sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor, cu apă.
Participanții sunt sfătuiți să poarte haine albe, pentru a obține maximul de efect din experiența “Life în Color”.
“Life in Color” este o licență din portofoliul promoterului “SFX Entertainment”, celebru pentru organizarea de evenimente “dance”, la nivel mondial, precum festivalul “Tomorrowland” sau “Sensation”.
“SFX Entertainment” deţine și “Beatport”, cel mai mare magazin online de muzică electronică.

“LIFE IN COLOR”, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida, S.U.A.
De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au participat până acum la acest show spectaculos, ce îmbină muzică, artă, dans și culoare. Fondat de către “Committee Entertainment”, “LIFE IN COLOR” este un show realmente spectaculos, inovator, la care trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.


FOTO: 1. – 2. – 3. Afişele evenimentului din Mamaia, de pe 12 iulie; 4. turism.bzi.ro; 5. lifeincolor.com
 

Taguri: LifeInColor, Wavo, EventsForYou, UNLEASH, AdventureClub, Mamaia, RogerSanchez, ErnestoFerreyra, DJsFromMars, DanFintescu&OLiX, PartydulKissFM, Kiss, KissFM, KissTV, CommiteeEntertainment, Tomorrowland, Sensation, Beatport, SFXEntertainment, Dance,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Lumina. Românul manipulat
scris de Pompiliu Comşa
În multe situaţii trebuie să te înalţi din ceea ce viaţa de zi cu zi îţi oferă, pentru a putea înţelege ceea ce Dumnezeu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!