Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
PROFESORI la

PROFESORI la "DEFINITIVAT": În Constanţa, O TREIME au CHIULIT ori S-AU RETRAS (!), iar un "dascăl" A FOST... PRINS CU "FIŢUICI"!(1798)

CE PRETENŢII (AŞTEPTĂRI POZITIVE) SĂ MAI AVEM DE LA ELEVI, LA EXAMENE SAU ÎN TIMPUL ANULUI ŞCOLAR, DACĂ PÂNĂ ŞI PROFESORII LOR... SUNT PRINŞI COPIIND?!?

Este logic să presupunem că un „dascăl” care recurge la metode de fraudare, atunci când îşi dă propriul examen, nu altceva îşi va învăţa elevii, la clasă!...

Iată că un astfel de caz s-a înregistrat (ŞI) ieri, luni - 14 iulie a.c., când, la Colegiul Comercial „Carol I”, din municipiul CONSTANŢA, s-a desfăşurat proba scrisă a examenului naţional de DEFINITIVARE în învăţământ.

 


O TREIME dintre candidaţi au absentat sau... s-au retras atunci când au constatat că-s „BÂTĂ”!

 


În primul rând, este de remarcat (NEGATIV!) că din cei 274 de candidaţi înscrişi, O TREIME (!!!!!) nu au fost în stare să se supună testării: 25 au ABSENTAT, iar 65 S-AU... RETRAS din examen!

DE FAPT, „RETRAŞII” SUNT CEI CARE, CONSTATÂND CĂ... NU SUNT ÎN STARE SĂ SCRIE CEVA DESPRE SUBIECT, AU PREDAT... FOAIA GOALĂ ŞI AU RENUNŢAT LA EXAMINARE!!!!!
Conform metodologiei: „candidatul care se retrage, din proprie iniţiativă, poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declaraţii, şi părăseşte sala după cel puţin o oră de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră „retras”, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale”.

 


Profesoara de SPORT (Sic!)... copia de zor, după „fiţuici”!

 


DAR NU NUMAI CĂ O TREIME DINTRE PROFESORII CARE ASPIRAU LA DEFINITIVAT ERAU „BÂTĂ”, ÎN PRIVINŢA MATERIEI DE EXAMEN: (CEL PUŢIN) O PROFESOARĂ, de... SPORT (Sic!) A ÎNCERCAT SĂ... COPIEZE, DUPĂ... „FIŢUICI”!

O candidată care susţinea proba de concurs, la disciplina... educaţie fizică, a fost... ELIMINATĂ din examen, pentru FRAUDĂ (NOTIŢE / "FIŢUICI").

 


Între 19 – 24 iulie: procedurile de corectare, afişare, contestare şi finalizare examinare

 


Nota minimă de promovare a examenului naţional de definitivare în învăţământ, la proba scrisă, este opt (8).

Cadrele didactice care promovează examenul naţional de definitivare în învăţământ dobândesc dreptul de practică, în învăţământul preuniversitar.

Rezultatele iniţiale se vor afişa vineri - 19 iulie, iar înregistarea contestaţiilor şi transmiterea acestora la centrele de evaluare se va realiza în intervalul 19 - 20 iulie.
În perioada 21 - 23 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi publice în data de 24 iulie.


IMAGINE: Elevi sau... „profesori” român(eşt)i, nu contează: „FIŢUICA”-I BAZĂ! (Sursa foto: bzc.ro)
 

Taguri: Examen, Definitivat, ExamenDefinitivat, ProfesoriDefinitivat, ColegiulComercialCarolI, CarolI, ProfesorPrinsCopiind, Fitica, Notite, FraudaExamen,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CONSPIRAȚIA MĂGARILOR
scris de Lucian Cristea
Doi măgari pun de o conspirație într-un lan de porumb. Trei măgari pun de o conspirație lărgită. Un caz social măgăresc. Scriam(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte