Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MAMAIA: După gala de lupte din CONSTANŢA, Cătălin

MAMAIA: După gala de lupte din CONSTANŢA, Cătălin "Moartea din Carpaţi" Moroşanu va fi... gazdă a petrecerii "AFTER SUPERKOMBAT"!(1834)

Un „AFTER SUPERKOMBAT Party” va încununa ultima mare gală de lupte a sezonului estival - 2014, în România, care se va desfăşura, astăzi, sâmbătă – 2 iulie, de la ora 21.00, în Sala Sporturilor din municipiul CONSTANŢA: „SUPERKOMBAT World Grand Prix – IV” (promotor: Eduard Irimia; partener: Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare a Turismului „Litoral – Delta Dunării”, preşedinte: Corina Martin).

Maxi – petrecerea se va „da” în „CREMA Summer Club”, din staţiunea MAMAIA, şi îl va avea drept „gazdă” pe cel mai popular luptător din România, Cătălin „Moartea din Carpaţi” (SIC!) Moroşanu, al cărui meci, cu grecul Giannis Stoforidis, va fi vedeta galei constănţene, care va fi transmisă, ÎN DIRECT, în România (la „SportTV”) şi în nu mai puţin de alte ... 90 de ţări, prin canalele „Eurosport”!

Desigur, nu vor fi absenţi nici „rezidenţii” Clubului „mamaian”: D.j. ZAVI şi simpaticul M.c. de culoare M’CKOO.


Surse FOTO: „Site” şi „Facebook” – „CREMA Summer Club” MAMAIA
 

Taguri: Crema, Mamaia, AfterSuperkombatParty, SuperkombatWorldGrandPrixIV, CatalinMorosanu, Giannisstoforidis, MusicAwardsParty, CremaSummerClubMamaia, CremaSummerClub, PartyClub, StatiuneaMamaia, PetrecereClub,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii