Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Ceronav oferă consultanță chinezilor

Ceronav oferă consultanță chinezilor(1213)

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV va primi, în luna aprilie, la recomandarea producătorului finlandez al simulatorului Huet, vizita unei importante delegaţii chineze a companiei Xi’an Aircraft Hangdian Tech. Co., producătoare de echipamente de aviaţie. Scopul vizitei este acela de primi consultanţă privind modul de operare a simulatorului Huet cu ajutorul căruia se simulează prăbuşiri controlate ale elicopterului în apă. Compania chineză este interesată şi de participarea la cursul de instruire Huet în vederea utilizării unor echipamente similare pentru instruirea personalului propriu. „China este o economie importantă a lumii, implicată cu succes în mai toate sectoarele de activitate. Interesul manifestat de una dintre cele mai importante companii chineze, în ceea ce priveşte capacitatea CERONAV de a oferi cursuri de calitate pentru personalul offshore şi utilizarea celor mai noi echipamente şi simulatoare din domeniu, ne onorează. Faptul că putem transcende domeniul maritim şi oferi consultanţă de specialitate şi companiilor din alte sectoare de transport, ne situează încă o dată între centrele de prestigiu la nivel internaţional”, a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

Comentarii

Xman
21-03-2013
Felicitari centrului CERONAV pentru astfel de initiative benefice atat zonei regionale cat si Romaniei, avand in vedere ca intr-adevar China este o putere economica care domina intreaga lume in ultima perioada!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Lumina. Românul manipulat
scris de Pompiliu Comşa
În multe situaţii trebuie să te înalţi din ceea ce viaţa de zi cu zi îţi oferă, pentru a putea înţelege ceea ce Dumnezeu(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!