Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica

Băsescu petrece la Zilele comunei Peştera. Primarul indepedent Valentin Vrabie, primul primar al Mişcării Populare de la Constanţa?(1696)

Şeful statului a ajuns cu un autoturism în comuna Peştera, unde a fost întâmpinat de primarul din localitate, Valentin Vrabie, şi de un grup de tineri cu care a dat mâna şi a schimbat câteva cuvinte. Ulterior, şeful statului a intrat în sediul Primăriei, fără să facă declaraţii jurnaliştilor. Primarul localităţii, Valentin Vrabie, declara, înainte ca Traian Băsescu să ajungă în comună, că este plăcut surprins că preşedintele, de vizita căruia a aflat cu numai câteva ore înainte, va participa la eveniment. „Am trimis invitaţii Cancelariei Prezidenţiale şi la instituţiile publice şi am fost plăcut surprins să aflu că (preşedintele - n.r.) va da curs invitaţiei. Am aflat cu numai câteva minute înainte", a declarat Valentin Vrabie.

Investitorii în energie verde, sponsorii petrecerii!
Potrivit primarului, cheltuielile administraţiei locale pentru organizarea evenimentului au fost de numai 25.000, restul venind din sponsorizări. „Din bugetul local am cheltuit cam 25.000 de lei. Restul a venit din partea sponsorilor. Nu ştiu la cât a costat pentru că fiecare dintre sponsori a venit cu câte un artist, pe care l-a plătit, aşa că nu ştiu la cât se ridică suma totală. Sponsiorizările sunt făcute de investitorii din zonă; chiar ei s-au oferit. Iar de organizare, ce înseamnă amenajarea zonei şi restul, s-a ocupat Primăria”, a mai afirmat Vrabie. El spune că Ziua Comunei Peştera trebuia sărbătorită pe 1 Mai, dar evenimentul a fost amânat întrucât era Săptămâna Mare. La ediţia de anul acesta au fost invitaţi să participe, între alţii, Alex Velea, Holograf, Mandinga şi Aurel Tămaş. Seara se va încheia cu un show cu lasere.

Băsescu a vizitat şcoala din localitate

Primarul Valentin Vrabie i-a prezentat preşedintelui localitatea, proiectele şi investiţiile derulate şi implementate. În acest sens, s-a vorbit despre parcurile eoliene din localitate care, atunci când vor fi finalizate, vor face ca localitatea Peştera să devină total independentă din punct de vedere financiar. Şeful statului a făcut o vizită la şcoala din comună, dotată la cele mai înalte standarde europene. Preşedintele a vizitat, de asemenea, muzeul din localitate.


Băsescu: „M-am uitat pe internet şi am văzut că Peştera se autofinanţează”

Totodată, preşedintele Traian Băsescu a declarat că a venit la această acţiune deoarece comuna i-a atras atenţia prin independenţa financiară. Lucru care, susţine şeful statului, ar trebui urmărit la toate localităţile în contextul reorganizării administrativ-teritoriale.
Întrebat cum comentează faptul că primarul Valentin Vrabie este independent, preşedintele a declarat că a ajuns la concluzia că independenţa este cea mai bună şi, de asemenea, că şi el este independent de câteva luni.


Vrabie ar putea renunţa la independenţă dacă Mişcarea Populară devine partid

Valentin Vrabie este primar independent, fost membru PSD şi un apropiat al fostului prefect, Claudiu Palaz. În cazul în care Mişcarea Populară va deveni partid politic, Valentin Vrabie nu a exclus o colaborare cu foştii săi parteneri de administraţie publică, care se regăsesc sau vor deveni membri ai Mişcării.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii