Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MAMAIA: Carnaval, sâmbătă, şi

MAMAIA: Carnaval, sâmbătă, şi "Fashiontv Tourism Awards Litoral - 2014", duminică(2200)

“Fashiontv” şi Primăria Municipiului Constanţa invită turiştii la un nou weekend de evenimente, în Piaţa Cazino, din staţiunea Mamaia, în cadrul proiectului “Fashion Summer Festival Mamaia – 2014”.

Sâmbătă - 23 august, va avea loc o nouă ediţie a Carnavalului Mamaia, devenit una dintre atracţiile de seamă ale litoralului românesc al Măruii Negre.

Carele alegorice ale cluburilor din staţiune vor defila pe faleză şi se vor opri la scena “Fashiontv”, din Piaţeta Cazino, unde, ca în fiecare sâmbătă seara, din acest sezon estival, vor oferi un spectacol unic, constănţenilor şi miilor de turişti.

A doua zi, duminică -24 august, începând cu ora 20.30, pe scena „Fashiontv”, din Piața Cazino – Mamaia, va avea loc evenimentul „Fashion Tourism Awards Litoral” - 2014.
O gală cu prezentări de modă și invitați speciali, printre care numeroase personalități din „showbiz” și lumea afacerilor, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai apreciate destinații de pe Litoral, din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri, cluburi.
Evenimentul are drept scop recunoașterea contribuțiilor deosebite, aduse industriei turistice din stațiunea Mamaia, în sezonul estival 2014.

Toate evenimentele din cadrul „Fashion Summer Festival Mamaia – 2014” sunt transmise, în direct, pe „site”-ul: (Fashiontv România – www.fpeople.ro).

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite, în întregul sezon estival, prin evenimentele de anvergură, organizate pe toată perioada verii, de către „Fashiontv”, în cadrul „Fashion Summer Festival 2014”.

Proiectul „Fashion Summer Festival Mamaia” este realizat de către „Fashiontv România”, în colaborare cu Primăria municipiului Constanța și este susținut de către Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Litoral - Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin).


Surse FOTO: „Site” şi „Facebook” - Organizatorii „Fashion Summer Festival Mamaia.
 

Taguri: FashionTVSummerFestival2014, FashionSummerFestival, Mamaia, FashionTVSummerFestivalMamaia, MissLitoral, MissLitoral2014, LilianaAndronic, CorinaHadarag, SergiuMarianBechian, MaiaAreshidze, SzadosApolka, CezaraFrentiu, ClaudiaCalini, TeodoraBarbu, Madalina,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii