Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MAMAIA: Cu o zi întârziere, s-au acodat

MAMAIA: Cu o zi întârziere, s-au acodat "Fashion Tourism Awards - Litoral 2014"(1743)

După o vară plină de evenimente exclusiviste, datorită cărora stațiunea Mamaia a beneficiat de o extraordinară promovare la nivel internațional, “Fashiontv România” a premiat, luni (25 august 2014) seara, pe scena din Piațeta “Cazino”, destinațiile și serviciile impecabile, oferite turiștilor, pe malul românesc al Mării Negre.

Cu o scurtă amânare, de o zi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în cadrul Galei “Fashion Tourism Awards Litoral – 2014” au fost acordate premii de excelență celor mai apreciate destinații de pe litoralul românesc, din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri, cluburi.
Tuturor celor nominalizați le-au fost recunoscute contribuția și implicarea deosebită, cu rafinament, eleganță și bun gust, în dezvoltarea turismului de pe litoralul românesc.

În deschiderea galei, a urcat pe scenă primarul Constanței, Radu Ştefan Mazăre, care a declarat: „Suntem un model de colaborare, pentru întreaga țară, am reușit să arătăm că numai împreună se poate realiza ceva.”

Evenimentul face parte din proiectul “Fashion Summer Festival Mamaia – 2014” și a inclus prezentări de modă, ale unor branduri celebre, precum: “Burberry”, “Diane von Furstenberg”, “Mulberry”, “Liu Jo”, “DKNY” (în România prin Magazinul “Sport Couture”).

“Fashiontv” a acordat distincții celor mai fashion plaje, terase și restaurante, cu specific românesc și internațional, celor mai populare hoteluri, dar și cluburilor unde, în această vară, au avut loc cele mai bune petreceri și show-uri.
Printre premiații galei s-au numărat hoteluri precum: “Laguna” și “Iaki!, Restaurantul “Ammos”, Cluburile “Ego”, “Le Gaga”, “Bellagio”, “Princess”, Complexul “Summerland” - “Loft”, Plajele “Crazy Beach”, “Loft” și “Caelia”.

Toate evenimentele din cadrul “Fashion Summer Festival Mamaia 2014” sunt transmise, în direct, pe “site”-ul “Fashiontv România”: (www.fpeople.ro).

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite, în întregul sezon estival, prin evenimentele de anvergură, organizate pe toată perioada verii, de către “Fashiontv”, în cadrul “Fashion Summer Festival - 2014”.

Proiectul “Fashion Summer Festival Mamaia” este realizat de către “Fashiontv România”, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și este susținut de către Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului “Litoral - Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin).


Surse foto: “Facebook”
 

Taguri: FashionTVSummerFestival2014, FashionSummerFestival, Mamaia, FashionTVSummerFestivalMamaia, MissLitoral, MissLitoral2014, LilianaAndronic, CorinaHadarag, SergiuMarianBechian, MaiaAreshidze, SzadosApolka, CezaraFrentiu, ClaudiaCalini, TeodoraBarbu, Madalina,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii