Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii

"COMUNICATE IMPORTANTE PENTRU ŢARĂ", de la Primăria Constanţa: Diseară, primarul Mazăre se joacă de-a faraonul Ramses al II-lea!...(1663)

„În această seară, la ora 22.00, în Piaţeta Cazino, din staţiunea Mamaia, va avea loc repetiţia pentru evenimentul de sâmbătă - 30.08.2014, când primarul se va costuma în Ramses al-II-lea.”

Astfel sună telegraficul comunicat de presă al Primăriei Constanţa.

De altfel, acestea sunt cam singurele informaţii pe care le transmite constănţenilor primarul de Mamaia, pe timpul sezonului estival.

Căci, nu-i aşa?..., ce altceva ne-ar putea interesa pe noi, locuitorii unui oraş care, în partea sa peninsulară, a devenit o ruină, vestigiile antice rivalizând, acolo, cu cele... contemporane!

Resemnaţi, speranţele noastre se îndreaptă (doar) spre două instituţii:... Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) şi... Spitalul de „Nervoşi”, de la Palazu Mare.

Doar ele ne pot lămuri care-i explicaţia comportamentului lui Mazăre: 1. Ăsta-şi bate, conştient şi premeditat, joc de noi, aşadar este PENAL şi trebuie arestat; 2. Este ţicnit, săracu’, şi atunci este PATOLOGIC şi trebuie tratat; 3. (CEA MAI PROBABILĂ VARIANTĂ!): ESTE... ŞI UNA ŞI CEALALTĂ, aşadar trebuie, urgent, IZOLAT, fie la puşcărie, fie la casa de nebuni, vorba lui Eminescu, care, mai mult ca sigur, n-a văzut, pe vremea lui, un nebun şi un mişel de teapa lui ”Ramses” ăsta de mucava!...


IMAGINI: 1. turism.bzi.ro; info-news.ro; 3. bazavan.ro; adevarul.ro; 5. agentiadepresamondena.com
 

Taguri: RaduMazare, RamsesAlDoilea, Mamaia, PrimarulConstantei, Constanta, DNA, DirectiaNationalaAnticoruptie, SpitalulDeLaPalazuMare, Eminescu, MiselSiNebun,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CARACATIȚA PESEDISTĂ ȘI SALAMUL DE SOIA
scris de Lucian Cristea
Desemnarea unui candidat pentru alegerile locale de la Constanța a dat naștere la o agitație inutilă și fără precedent! Activiștii (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE