Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
NOUA ALIANŢĂ ELECTORALĂ P.M.P. - P.N.Ţ.C.D. se încheagă şi la CONSTANŢA

NOUA ALIANŢĂ ELECTORALĂ P.M.P. - P.N.Ţ.C.D. se încheagă şi la CONSTANŢA(1622)

Urmare a semnării protocolului de colaborare şi susţinere a candidaturii doamnei preşedinte Elena Udrea, la Preşedinţia României, dintre Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Naţional Ţărănesc – Creştin Democrat, azi a avut loc o întâlnire de lucru, a lui Claudiu Palaz, preşedinte PMP Constanţa, cu Adrian Ţapliuc, preşedinte PNŢCD Constanţa, precum şi cu biroul judetean al PNŢCD.

În cadrul întâlniri au avut loc discuţii referitoare la strângerea de semnături şi campania pentru doamna preşedinte PMP, Elena Udrea.

 

“Salut această colaborare, pe care o consider oportună şi binevenită şi care dovedeşte că ADEVĂRATA DREAPTĂ se coagulează!
Ce poate fi mai clar şi correct, pentru români, din punct de vedere politic, decât colaborarea dintre un partid care a trecut prin istorie, căpătând renumele de cel mai vechi partid de dreapta, care s-a poziţionat, întotdeauna, clar, ca un partid anti-comunist şi anti-PSD, şi cel mai nou partid, PMP, ale cărui valori de dreapta se disting din ce în ce mai clar, pe eşicherul politic, şi care continuă proiectele preşedintelui Traian Băsescu şi vrea să facă România Frumoasă”, a declarat Claudiu Palaz.

“Aşteptăm de mult un astfel de proiect, de colaborare între principalele forţe de dreapta şi anti-comuniste.
Consider că sprijinul pentru susţinerea candidaturii doamnei Elena Udrea, pentru Preşedinţia României este un proiect politic în care noi, PNŢCD Constanţa, ne vom implica cu toata forţa şi sunt convins că vom mobiliza întregul electorat ţărănist, care devenise pasiv”, a declarat Adrian Ţapliuc.

În următoarea perioadă, vor avea loc întâlniri între conducerile celor două formaţiuni politice, iar ulterior şedintele vor fi commune, pentru a stabili strategia de campanie.

 

“Am semnat, în numele PMP, şi domnul Aurelian Pavelescu, în numele PNŢCD, două documente, aprobate mai întâi în forurile de conducere ale celor două partide: un protocol al Alianţei politice PMP – PNŢCD, pentru susţinerea candidatului PMP la Preşedintie Elena Udrea, şi un al doilea document, protocolul de constituire a Alianţei politice PMP – PNŢCD, în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.
Este un moment important! Mulţumesc celor din PNŢCD, pentru încrederea pe care mi-o acordă, în acest moment important", a afirmat Elena Udrea.

Ea a mai spus ca PNŢCD este, cităm: "şi de această dată, de partea Binelui", şi a felicitat acest partid, pentru că a rămas mereu vertical, şi a arătat că, prin gestul de a încheia această alianţă, PNŢCD revine în prim-planul vieţii politice.

"Şi de data această sunteţi, ca de obicei, de partea Binelui. Vă felicit că, de-a lungul timpului, aţi rămas verticali. Niciodată PNŢCD nu a fost în tabăra celor care au atacat statul de drept, spre deosebire de cei de la PNL, spre exemplu", a adaugat Elena Udrea.

"Din acest moment, noi aducem dinamism, dumneavoastră aduceţi un brand istoric şi vom reuşi să câştigam alegerile.
Multumesc că aveţi încredere să susţineti o femeie, demonstraţi că sunteţi un partid modern", a mai aratat Elena Udrea.


La rândul său, Aurelian Pavelescu a afirmat, după semnarea documentelor, că această Alianţă nu este întâmplătoare şi că marile obiective ale PNŢCD, din anii '90, cităm: "au fost preluate şi puse în practică de către Traian Băsescu".

"Această Alianţă nu este o întâmplare! Marile obiective ale PNŢCD, din anii ‘90, o Românie pro-europeană, o România integrată în NATO, construită pe statul de drept, o Justiţie independentă, susţinerea fraţilor de peste Prut au fost preluate şi puse în practică de către Traian Băsescu", a spus Aurelian Pavelescu.

El a mai precizat că protocolul de constituire a Alianţei politice PMP - PNŢCD intră în vigoare imediat după semnarea lui şi că, din motive tehnice, de timp, nu s-a putut constitui o Alianţă Electorală.


(Surse documentare şi foto: ziare.com; comunicat de presă PMP Constanţa, 31 august 2014)
 

Taguri: AliantaPMP-PNTCD, PMP-PNTCD, PMP, PNTCD, ElenaUdrea, ClaudiuPalas, AurelianPavelescu, AdrianTapliuc, PNL, PresedintiaRomaniei, CandidaturaPresedintiaRomaniei,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii