Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
C.C.I.N.A. CONSTANŢA: Curs postuniversitar de specialitate, privind auditul energetic al clădirilor noi şi exixtente

C.C.I.N.A. CONSTANŢA: Curs postuniversitar de specialitate, privind auditul energetic al clădirilor noi şi exixtente(1295)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti - Facultatea de Instalaţii, organizează Cursul de specialitate – nivel Postuniversitar “Auditul energetic al clădirilor noi şi existente şi sistemelor aferente de alimentare cu energie termică”.


La finalizarea cursului, U.T.C.B. eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale, specifice programului.

Acest certificat le permite absolvenţilor să-şi depună dosarul la MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), în vederea susţinerii examenului de auditor energetic, în construcţii şi instalaţii.

Un specialist, pentru a urma cursul de audit energetic, în construcţii şi instalaţii, trebuie să fie absolvent al unei instituţii de învăţământ superior (cu diploma de licenţă sau echivalentă) cu următoarele profiluri / specializări:
-Construcţii civile, industriale şi agricole;
-Instalaţii pentru construcţii;
-Arhitectură;
-Alte profiluri, cu conotaţie energetică, dovedită prin absolvirea, în timpul facultăţii, a unuia sau mai multora din următoarele cursuri, cu durata a minim un semestru: hidrotermica construcţiilor, energetica clădirilor, termodinamică, termotehnică, transfer de căldură şi masă, construcţii, materiale de construcţii, maşini termice, instalaţii termice, instalaţii frigorifice, instalaţii de ventilare / climatizare, aparate electrice, instalaţii electrice şi automatizări pentru clădiri.


Cursul se va desfasura la sediul CCINA Constanţa, în perioada septembrie – octombrie 2014.


Pentru mai multe detalii, privind înscrierea ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0241 619854, int.225 / 221.


IMAGINEA: Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa (Sursa foto: radiometafora.ro)
 

Taguri: CCINA, CCINAConstanta, CursDeSpecialitate, AuitEnergetic, AuditEnergeticCladiri,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii