Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS - FLUSHING MEADOWS. A părăsit competiţia seniorilor şi ultimul român: constănţeanul HORIA TECĂU şi partenerul său olandez au pierdut, în

TENIS - FLUSHING MEADOWS. A părăsit competiţia seniorilor şi ultimul român: constănţeanul HORIA TECĂU şi partenerul său olandez au pierdut, în "optimi", la dublu - masculin(1383)

Şi ultimul român rămas, la seniori, în turneul “U.S. Open, a părăsit competiţia!


Astăzi, marţi – 2 septembrie 2014, constănţeanul HORIA TECĂU şi partenerul său olandez, Jean - Julien Rojer, au fost eliminaţi, în turul III (“optimi de finală”), al probei de dublu – masculin, de la “U.S. Open”, care se desfăşoară la Flushing Meadows (New York).

Românul şi olandezul au cedat în faţa perechii spaniole David Marrero şi Fernando Verdasco (favoriţii cu nr. 7 al competiţiei), în două seturi, scor: 3 - 6, 2 - 6, la capătul unui meci care a durat… doar o oră!


Pentru calificarea în “optimi”, perechea româno - olandeză va fi recomensată cu un cec în valoare de 32.163 de dolari.


TECĂU şi Roger câştigaseră în “şaisprezecimi de finală”, sâmbătă – seara, cu scorul de 4 - 6, 6 - 3, 6 – 4, în faţa perechii Jan - Lennard Struff (Germania) / Dominic Thiem (Austria).


Anul trecut, la Flushing Meadows, HORIA TECĂU a părăsit turneul de “Grand Slam” american… încă din primul tur, atunci el făcând pereche cu Max Mîrnîi, din Belarus.

La Flushing Meadows, cea mai bună performanţă a lui Horia Tecău a fost un “sfert de finală”, tot la dublu, în 2011, pe vremea când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt, în timp ce olandezul Rojer a mers cu un tur mai departe, ajungând în semifinale, în 2012.


Performanţa, totuşi bună, din S.U.A., îi păstrează pe TECĂU / Roger în cursă pentru Turneul Campionilor ATP, care se va desfăşura la Londra.
Perechea româno – olandeză (favorită nr. 9 la “U.S. Open”) se situează, în acest moment, pe locul 7 ATP, la Londra urmând să se califice cele mai bune opt (8) perechi.

 

FOTO: realitatea.net
 

Taguri: USOpen, HoriaTecau, JeanJulienRoger, FernandoVerdasco, FlushingMeadows, SimonaHalep, SoranaCirstea, IrinaCameliaBegu, AlexandraDulgheru, MonicaNiculescu, DanielleRoseCollins, DanielleCollins, wild-card, GrandSlam, NewYork,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIRAREA *LIDERILOR*
scris de Sorin Ovidiu Balan
 Am observat în ultima vreme că politicienii obedienţi care se află în fruntea ţării noastre au căpătat un nou tic: mirarea. Se m(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - MARIAN MALCIU
  • Invitatul ediției - IONEL NECULA
  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei