Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
EXCLUSIV: Oficial, PDL merge pe mâna lui Blaga, însă în sală se va vota masiv moţiunea Udrea

EXCLUSIV: Oficial, PDL merge pe mâna lui Blaga, însă în sală se va vota masiv moţiunea Udrea(1384)

PDL Constanţa a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că şi-a reconfirmat sprijinul pentru moţiunea lui Vasile Blaga la Convenţia care va avea loc sâmbătă, 23 martie.

Potrivit democrat liberalilor constănţeni, în cadrul Colegiului Director Judeţean care a avut loc s-a decis, prin vot secret, pe cine va decide organizaţia pentru conducerea naţională a partidului. „În urma votului, rezultatele au fost următoarele: 45 de voturi pentru moţiunea Blaga, 5 voturi pentru moţiunea Udrea, 1 vot pentru moţiunea Macovei, 1 vot pentru moţiunile Blaga şi Udrea, 3 voturi pentru moţiunile Blaga, Macovei şi Udrea”, se precizează în comunicat.

De ochii lumii şi mai ales de cei ai lui Vasile Blaga, PDL Constanţa şi-a reconfirmat astfel decizia de a susţine moţiunea lui Vasile Blaga, intitulată „România Dreaptă, PDL - dincolo de lozinci”. În realitate însă lucrurile stau cu totul altfel, procentual cel puţin 50% dintre delegaţii de la Constanţa urmează să voteze moţiunea Udrea. Un primar PDL spune că „s-a luat decizia să dăm acest vot în Colegiul Director pentru că ne-a rugat preşedintele Chiru să-l ajutăm, cu condiţia ca fiecare dintre noi să avem libertatea să votăm sâmbătă cu cine considerăm de credinţă. Dacă vreţi, am acceptat să dăm acest mesaj unitar, ca să nu-l mai bată Blaga la fund pe preşedintele nostru, aşa cum s-a întâmplat, după ce Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea la Constanta. Atunci, preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru a fost chemat la Bucureşti şi i s-a reproşat numărul mare de pedelişti prezenţi cu prilejul prezentării moţiunii de către fostul ministru al dezvoltării. Aceasta este povestea votului de ieri, însă eu voi vota cu Udrea în sală, sâmbătă şi nu doar eu ci foarte mulţi colegi. Iar dacă presiunile nu vor înceta, probabil că numărul susţinătorilor constănţeni pe moţiunea Udrea ar putea depăşi în sală chiar şi procentul de 60%”, ne-a declarat unul dintre primarii PDL Constanţa.

În altă ordine de idei, la Colegiul Director a fost aprobată şi lista de delegaţi care va participa la Convenţia Extraordinară de sâmbătă. La evenimentul de sâmbătă, care va avea loc la Pavilionul Expoziţional Romexpo din Bucureşti vor participa, din partea PDL Constanţa, 111 delegaţi.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii