Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport

"LA MULŢI ANI!", SIMONA HALEP, la împlinirea a 23 de ani: Ion Ţiriac îi oferă cadou o... maşină de epocă de milioane de dolari, la alegere, iar fanii i-au creat un film, pe Internet(1866)

Aşa cum anunţă (şi) “site”-ul postului de telviziune “Digi24Sport”, jucătoarea CONSTĂNŢEANCĂ de tenis de câmp SIMONA HALEP împlineşte astăzi, 27 septembrie 2014, 23 de ani.


Prima jucătoare din România care a ajuns pe locul doi (2) mondial, în clasamentul feminin de tenis (W.T.A. / World Tennis Association), la simplu, este sărbătorită, de către fanii săi într-un mod special.
Aceştia au creat un “clip” video, postat “online”, în care au surprins principalele momente din cariera ei sportivă.

La realizarea materialului au conlucrat fani din Franţa, Anglia, Egipt, Mexic, Italia şi, desigur,s ROMÂNIA.


Simona Halep va fi aniversată și de către organizatorii turneului din capitala Chinei, Beijing, în care va debuta luni – 29 septembrie 2014, direct în turul secund, în calitate de favorită numărul doi (2), contra jucătoarei cehe Barbora Zahlavova-Strycova.

Şi “site”-ul oficial W.T.A. i-a dedicat un material, cu ocazia zilei de naștere.

E interesant faptul că pentru prima oară, în istoria circuitului feminin de elită, primele două jucătoare își… aniversează zilele de naștere în două zile consecutive: americanca Serena Williams, lidera clasamentului WTA, a împlinit ieri, vineri - 26 septembrie, 33 de ani!


Cu această ocazie, ION ŢIRIAC a declarat că îi va dărui, la alegere (!), oricare dintre… cele 250 de maşini de epocă pe care le deţine (unele dintre acestea valorând multe milioane de dolari sau de euro…)!


FOTO-COLAJ: prosport.ro
 

Taguri: SimonaHalep, Halep, Beijing, BarboraZahlahova-Strycova, Tenis, WTA, MariaSarapova, Sarapova, Madrid, IonTiriac, Tiriac, Spania, PetraKvitova, Kvitova, AnaIvanovici, Ivanovici, SerenaWilliams, Williams, Sharapova, WorldTennisAssociation, IndianWells,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!