Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS DE CÂMP: Simona Halep poate să cadă pe locul patru mondial (W.T.A.), dacă nu ajunge în finala

TENIS DE CÂMP: Simona Halep poate să cadă pe locul patru mondial (W.T.A.), dacă nu ajunge în finala "Open"-ului Chinei, de la Beijing(1506)

Constănţeanca SIMONA HALEP joacă, în această săptămână, în cadrul “Open”-ului Republicii Populare Chineze, de la Beijing, acolo unde rusoaica Maria Şarapova şi cehoaica Petra Kvitova îi atacă locul al doilea mondial, din clasamentul W.T.A. (World Tennis Association).

Halep poate să cadă maximum pe locul patru (4), după turneul din capitala Chinei, dar, în acelaşi timp, îşi… poate păstra locul 2 mondial, care-i este asigurat (în cazul că Şarapova sau Kvitova merg până în finală sau câştigă turneul) doar dacă va ajunge în finală.
Astfel, dacă românca se va califica în turul al treilea, va rămâne peste Kvitova, cu condiţia ca aceasta să nu câştige turneul, iar dacă va juca în semifinale, unde ar fi învinsă, Halep nu va putea fi depaşită decât de către Şarapova, dar numai în situaţia în care “Maşa” va câştiga turneul.

Însă, Şarapova şi Kvitova se află pe aceeaşi jumătate de tablou, aşa că se vor… anihila una pe alta, în drumul spre un eventual trofeu!

Şi Halep se află pe aceeasi jumătate de tabou cu Şarapova şi, ca urmare, s-ar putea întâlni în semifinale.

La simplu (pentru că... s-a calificat în turul secund şi la dublu, făcând cuplu cu Ioana Raluca Olaru!), costănţeanca (nr. 2 mondial şi a doua favorită a turneului) o va întâlni, în turul doi, pe chinezoaica Lin Zhu (care a beneficiat, în primul tur, de retragerea rusoaicei Anastasiei Pavlyuchenkova), după ce duminică - 28 septembrie 2014 (a doua zi după ce... împlinise 23 de ani!), în primul meci disputat de ea la Beijing, Simona Halep o învinsese pe cehoaica Barbora Zahlavova – Strycova (28 de ani, locul 32 WTA), cu 6 - 1, 6 – 4.  

(Sursă documentară: HOTNEWS)


IMAGINE: Simona Halep, nr. 2 în clasamentul WTA (Sursă foto - colaj: prosport.ro)
 

Taguri: SimonaHalep, Halep, OpenulChinei, RalucaOlaru, Beijing, BarboraZahlahova-Strycova, PetraKvitova, Tenis, WTA, MariaSarapova, Sarapova, Madrid, IonTiriac, Tiriac, Spania, PetraKvitova, Kvitova, AnaIvanovici, Ivanovici, SerenaWilliams, Williams, Sharapova, W,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!