Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS de CÂMP: Şi la feminin, cu excepţia constănţencei Simona Halep, regresăm ca poziţii în clasamentul mondial (W.T.A.)

TENIS de CÂMP: Şi la feminin, cu excepţia constănţencei Simona Halep, regresăm ca poziţii în clasamentul mondial (W.T.A.)(1313)

Clasamentul mondial feminin, pentru proba de simplu, al WTA (World Tennis Association), dat publicității ieri (luni – 29 septembrie 2014), nu mai arată așa cum ne obișnuiserăm, în ultimul timp: avem… doar trei (3) fete între primele 100 de jucătoare ale lumii!

Târgovişteanca Sorana Cîrstea, considerată, mult timp, o speranță chiar mai mare decât… constănţeanca Simona Halep, în anii trecuţi, a părăsit “Top 100”, după ce a fost mereu, în ultimul deceniu, printre primele 100 de jucătoare ale lumii (ba chiar şi în… “Top 10”, prin 2008 – 2009!)!

În schimb, Simona Halep se menține pe locul doi (2) și, desigur, este, în continuare, cea mai bine clasată româncă.

E urmată, în ierarhia WTA, de către slătineanca Monica Niculescu, care staționează pe locul 41, și de Irina – Camelia Begu, care a coborât trei locuri, ocupând acum poziția a 62-a.

Sorana Cîrstea a picat 18 poziții și a ieșit, cum spuneam, din “Top 100”, ocupând acum doar poziția 102.

Ea este urmată de Alexandra Dulgheru, care a coborât şi ea, în clasament, trei (3) poziții, până pe 106, și de Andreea Mitu, care a urcat, pentru prima dată, până pe locul 150 în lume.

Tot în “Top 200” a revenit și Alexandra Cadanțu, care ocupă acum poziția 198, după ce a urcat trei (3) locuri.

 

La dublu, avem tot trei (3) jucătoare între primele 100.

Monica Niculescu, ocupanta locului 39, e deschizătoarea de drum.
Ea e urmată de Irina – Camelia Begu, care a coborât patru locuri, până pe 57, și de bucureşteanca Raluca Olaru, care a coborât două poziții, până pe 75 (dar poate urca, chiar în această săptămână, ea făcând, în “Open”-ul Republicii Populare Chineze, de la Beijing, cuplu cu… Simona Halep, cele două românce calificându-se, deja, în turul secund!).


IMAGINE: De la stânga: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Alexandra Cadanţu şi Monica Niculescu (Sursă foto - colaj: sportrevolution.ro)
 

Taguri: WTA, ClasamentulMondialWTA, SimonaHalep, CameliaBegu, SoranaCirstea, MonicaNiculescu, AlexandraCadantu, RalucaOlaru, IrinaCameliaBegu, AndreeaMitu, AlexandraDulgheru, IerarhiaWTA,

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!